Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ Λυκείων στην Καβάλα: Το πρόγραμμα των αγώνων
lyk 18
“Καβάλα” βρίσκεται το 1ο Λύκειο Γρεβενών, αφού νίκησε μέσα στα Γιάννενα το 4ο ΓΕΛ Ιωαννίνων στην παράταση με 74-64 (κ.α. 57-57).
Με 11 συνεχόμενους πόντους στην παράταση, ο Γιώργος Μαρκόπουλος γύρισε την πλάστιγγα υπέρ του σχολείου του 1ου Λυκείου Γρεβενών.
Ολα τα παιδιά των Γρεβενών, αγωνίστηκαν με πάθος.

Τα οκτάλεπτα (4ο ΓΕΛ Ιωαννίνων – 1ο Λύκειο Γρεβενών)
1ο 6-11
2ο 23-19
3ο 38-44
4ο 57-57 παράταση

Τελικό 64 – 74 και ραντεβού στην Καβάλα.
Φωτογραφία Γιώργος Μαρκόπουλος:
prvt
Η ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών:Καθηγητές (Χρ.Μπουκογιάννης – Β.Μπατσίλας, Χ.Ευαγγελόπουλος),παίκτες: Παπαθεοδώρου Άρης 11, Κλωνάρας Αλέξανδρος 21(2), Παλάσκας Γιώργος 11(3),Ευαγγελόπουλος Χρήστος 5, Αποστολίδης Κωνσταντίνος, Τσούκας Γιάννης 7, Χαντάβας Τάσος 2, Μαρκόπουλος Γιώργος 13(1), Ζήμπρας Αποστόλης, Γαβρίδης Νίκος, Ασλανίδης Ανδρέας 4, Λαφτσίδης Δημήτρης

Δείτε εικόνες από τον Στέφανο Τσιμινάκη:

Δείτε το live  του αγώνα

kabala agvnes

Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ Λυκείων στην Καβάλα: Το πρόγραμμα των αγώνων

Ανακοινώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Καβάλας το πρόγραμμα του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων για αγόρια και κορίτσια που θα διεξαχθεί στην Καλαμίτσα και τα Ποταμούδια το τριήμερο 6-8 Απριλίου. Σε κάθε κατηγορία θα λάβουν μέρος 4 ομάδες από την Ελλάδα και η πρωταθλήτρια της Κύπρου.

Την πρώτη μέρα (6/4) θα διεξαχθεί προκριματικός αγώνας ανάμεσα στην Κυπριακή και μία ελληνική ομάδα για να προκύψει η τετράδα που θα παίξει στο Final-4.
Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Πέμπτη 7/4 και οι τελικοί την Παρασκευή 8/4. Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/4 στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy, κατά τη διάρκεια της Τεχνικής σύσκεψης των διοργανωτών. Η τελετή έναρξης θα γίνει λίγο αργότερα, στις 8.30μμ, στο ΔΑΚ Καλαμίτσας «Α. Δήμογλου». Η τελετή λήξης και οι απονομές θα γίνουν στο ίδιο γήπεδο την Παρασκευή 8 Απριλίου (2.30μμ).

Πρωτάθλημα Αγοριών

Τετάρτη 6 Απριλίου (Καλαμίτσα)

Αγώνας πρόκρισης στο Final-4

3.30μμ: Λανίτειο Λύκειο Λεμεσσού-Σχολείο Ελλάδας (Λάρισα – Μαντουλίδης)

Πέμπτη 7 Απριλίου (Καλαμίτσα)

Final-4

11πμ: Πρώτος ημιτελικός

1μμ: Δεύτερος ημιτελικός

Παρασκευή 8 Απριλίου

12μ: Μικρός τελικός (Ποταμούδια)

12μ: Τελικός (Καλαμίτσα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.