kentroonΤην μεταπήδησή του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη στη ΝΔ ανακοίνωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων

Αναστάσιος Μυτακίδης.

Ο κ. Μυτακίδης, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, εξήγησε ότι «αποφάσισα να ενταχθώ, ως απλός στρατιώτης, στη Νέα Δημοκρατία, κλείνοντας τον κύκλο μου στην Ένωση Κεντρώων, διότι πιστεύω ακράδαντα, πως είναι επιτακτική η ανάγκη να αφήσουμε πίσω μας τη νοοτροπία της διαμαρτυρίας, για να πρωταγωνιστήσει ξανά η νοοτροπία της δημιουργίας».

Ο Αν. Μυτακίδης εκτιμά πλέον ότι «η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνιστούν πλέον τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αξιοποιήσει δυναμικά και ουσιαστικά τη δημιουργική υποστήριξη και συμμετοχή των πολλών, μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες». Και σημειώνει: «Η απόφασή μου, να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική και να ενταχθώ στα ψηφοδέλτια της Ένωσης Κεντρώων, ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είχε ως κίνητρο, όχι προσωπικές πολιτικές φιλοδοξίες, αλλά μια ειλικρινή διάθεση συμβολής στη βελτίωση του συνόλου που ονομάζουμε πολιτικό σύστημα. Με την ίδια διάθεση, συνεχίζω στο εξής ως ενεργό μέλος στη Νέα Δημοκρατία».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.