κεραυνοσ 1Το τελευταίο παιχνίδι πριν τα τελικά, έδωσε το Σάββατο 19-03-2016 στο κλειστό των Γρεβενών η ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» Αγίου Γεωργίου, παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς από την ομάδα της Καστοριάς, η οποία είχε κερδίσει στο 1Ο μεταξύ τους παιχνίδι.
– Παίζοντας με πλήρη σύνθεση αυτή την φορά η ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ», πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ, ανάγκασε την ομάδα της Καστοριάς απλά να παρακολουθεί, τελειώνοντας έτσι το ημίχρονο με σκορ 51 – 26.
– Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Μπατσίλα, με βοηθό τον Δημήτρη Τσούκα,  κατέβασε τον ρυθμό, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε όλους του παίχτες της δωδεκάδας.
– Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο (78 – 60) και οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού στο final 4, το οποίο γίνεται στο κλειστό της πόλης μας, την Παρασκευή 25-03-2016 και το Σάββατο 26-03-2016.

– Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν : ΤΣΟΥΚΑΣ Θανάσης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΚΑΤΣΑΝΟΣ Τάσος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.