Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Γρεβενών ευχαριστεί…

23 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

κυνηγοι-γρεβενων-49-430x200Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τόσο ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών στο ξενοδοχειο ΄΄Μηλιώνης΄΄ όσο και η κοπή της πίτας στο υπαίθριο θέατρο ΄΄Καστράκι΄΄

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Γρεβενών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή έκβαση των παραπάνω εκδηλώσεων, τον κ.Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών τον κ. Δημαρχο Γρεβενών τον κ. Ταξιαρχο της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών τους κ.κ Διευθυντές/Διοικητές των σωμάτων ασφαλείας τους κ.κ.Αντιδημάρχους οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλα τα μέλη του Συλλόγου που στήριξαν τις εκδηλώσεις.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Δήμαρχο Γρεβενών για την παραχώρηση του υπαίθριου θεάτρου και για την χρήση των εκεί εγκαταστάσεων.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κωνσταντίνος Νιζάμης Στέργιος Λιόλιος

This entry was posted on Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2016 at 14:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply