δημοσ 6
Περισσότεροι από σαράντα εθελοντές ανταποκρίθηκαν την Κυριακή,   στο κάλεσμα του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών και σε δύο ώρες περίπου καθάρισαν το Καστράκι σε μήκος δύο χιλιομέτρων, από το άγαλμα του Θεοδωρίδη μέχρι το κιόσκι. Η ημέρα ήταν ανοιξιάτικη και μας προδιέθετε για μια βόλτα στην όμορφη φύση και υπό τους ήχους της δημοτικής μουσικής, καθώς οι κυνηγοί έκοβαν την βασιλόπιτά τους στο αναψυκτήριο, η καθαριότητα έγινε πιο ευχάριστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με πέρσι η ποσότητα των σκουπιδιών ήταν μικρότερη και αυτό δείχνει μια μικρή πρόοδο.

Παρόντες εκ μέρους του Δήμου τρεις Αντιδήμαρχοι οι κ.κ. Τριγώνης Χρήστος, Νικολακόπουλος Κώστας, Κιάκας Ζήσης, η Γ.ΓραμματέαςΤόπη Παρασκευή, η ειδική σύμβουλος Ελένη Μετεντζόγλου και οι Προϊστάμενοι καθαριότητας Δημητριάδης Γιάννης και Τζιόλας Νίκος.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ Γκατζιούρας Δημήτριος, το Πάρκο Βόρειας Πίνδου, ο Παιδικός Σταθμός Χιονάτη, εκπαιδευτικοί και γιατροί, νέοι και ηλικιωμένοι της πόλης μας. Το πιο σημαντικό και συγκινητικό ήταν η παρουσία των γονιών με τα παιδιά τους – μερικοί μάλιστα ήρθαν και οικογενειακώς – και παππούδων με τα εγγόνια τους γεγονός που γεμίζει με ελπίδες για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Στο τέλος λόγω νηστείας φάγαμε φρούτα: μπανάνες, προσφορά του Σάκη του Μωυσιάδη και πορτοκάλια, προσφορά του Λάμπρου του Ντάγκα.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, το STAR – FM που κάλυψε την δραστηριότητά μας και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν.

Ραντεβού το Σάββατο 16 Απριλίου για τη πιο μεγάλη δραστηριότητά μας «Καθαριότητα στις γειτονιές της πόλης μας». Τότε θα χωριστούμε σε δέκα ομάδες και ο καθένας θα καθαρίσει τη γειτονιά του.

Στέργιος Πουρνάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.