Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καθαρό και το όμορφο άλσος της πόλης μας…

Μάρτιος 21st, 2016 by Χρήστος Μίμης

δημοσ 6
Περισσότεροι από σαράντα εθελοντές ανταποκρίθηκαν την Κυριακή,   στο κάλεσμα του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών και σε δύο ώρες περίπου καθάρισαν το Καστράκι σε μήκος δύο χιλιομέτρων, από το άγαλμα του Θεοδωρίδη μέχρι το κιόσκι. Η ημέρα ήταν ανοιξιάτικη και μας προδιέθετε για μια βόλτα στην όμορφη φύση και υπό τους ήχους της δημοτικής μουσικής, καθώς οι κυνηγοί έκοβαν την βασιλόπιτά τους στο αναψυκτήριο, η καθαριότητα έγινε πιο ευχάριστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχέση με πέρσι η ποσότητα των σκουπιδιών ήταν μικρότερη και αυτό δείχνει μια μικρή πρόοδο.

Παρόντες εκ μέρους του Δήμου τρεις Αντιδήμαρχοι οι κ.κ. Τριγώνης Χρήστος, Νικολακόπουλος Κώστας, Κιάκας Ζήσης, η Γ.ΓραμματέαςΤόπη Παρασκευή, η ειδική σύμβουλος Ελένη Μετεντζόγλου και οι Προϊστάμενοι καθαριότητας Δημητριάδης Γιάννης και Τζιόλας Νίκος.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ Γκατζιούρας Δημήτριος, το Πάρκο Βόρειας Πίνδου, ο Παιδικός Σταθμός Χιονάτη, εκπαιδευτικοί και γιατροί, νέοι και ηλικιωμένοι της πόλης μας. Το πιο σημαντικό και συγκινητικό ήταν η παρουσία των γονιών με τα παιδιά τους – μερικοί μάλιστα ήρθαν και οικογενειακώς – και παππούδων με τα εγγόνια τους γεγονός που γεμίζει με ελπίδες για ένα πιο καθαρό περιβάλλον.

Στο τέλος λόγω νηστείας φάγαμε φρούτα: μπανάνες, προσφορά του Σάκη του Μωυσιάδη και πορτοκάλια, προσφορά του Λάμπρου του Ντάγκα.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, το STAR – FM που κάλυψε την δραστηριότητά μας και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν.

Ραντεβού το Σάββατο 16 Απριλίου για τη πιο μεγάλη δραστηριότητά μας «Καθαριότητα στις γειτονιές της πόλης μας». Τότε θα χωριστούμε σε δέκα ομάδες και ο καθένας θα καθαρίσει τη γειτονιά του.

Στέργιος Πουρνάρας

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 21st, 2016 at 23:36 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply