Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης για τα έργα που απεντάχθηκαν από τον Δήμο Γρεβενών : «Δεν φταίει για όλα ο Κουπτσίδης» ….(video)

Μάρτιος 21st, 2016 by Χρήστος Μίμης

koypΣυνέντευξη τύπου παραχώρησε την Δευτέρα (21-3), ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή την απένταξη έργων του Δήμου Γρεβενών και την κοινή συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου και του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη:

«Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά τα έργα που απεντάχθηκαν από τον Δήμο Γρεβενών αυτή την περίοδο. Υπάρχουν κι άλλα που έχουν απενταχθεί από το Leader…»
…»Ας αναλάβουν κάποιοι την ευθύνη και ας ζητήσουν συγνώμη…»
…»Το θέμα είναι να βρούμε λύση για τα έργα και να τα σώσουμε… Εμείς θα είμαστε δίπλα στην Δημοτική αρχή . Ποτέ δεν φέραμε “προσκολήματα” για να τρέξουν διαδικασίες για την ωρίμανση έργων»…

…»Τείνω χείρα βοηθείας έτσι ώστε όλο το έργο των προηγούμενων χρόνων να μην πάει χαμένο» …
…»Η συκοφαντία είναι το χειρότερο όλων»…
…»Είμαι πολύ στεναχωρημένος, γι αυτό που συνέβη… αλλά σίγουρα δεν ευθύνεται γι αυτό η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. .. Ήδη είναι 18 μήνες στην διοίκηση του Δήμου… ακόμη ψάχνουν φαντάσματα;».
Ενώ διερωτήθηκε:
«Γιατί διέκοψαν την συνεργασία με στελέχη της ΑΝΓΡΕ; »

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 21st, 2016 at 12:56 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply