DSC01824
Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στο Πνευματικό Μητροπολιτικό Κέντρο, η καθιερωμένη εορτή των κατηχητικών ομάδων του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών ενόψει του διπλού εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Αξιοσημείωτη ήταν η χαρά αλλά και η συγκίνηση που μετέδωσαν τα παιδιά στο κοινό, όπως τόνισε και ο επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, ο οποίος σε άλλη αποστροφή του λόγου του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την δουλειά που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη στον χώρο της νεότητας κάτι που τον γεμίζει, όπως χαρακτηριστικά είπε, με ελπίδα για το μέλλον.

Εικόνες:

Σημαντικό στοιχείο της φετινής εκδήλωσης ήταν η παρουσία και συμμετοχή όλων των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως και όχι μόνο της πόλης των Γρεβενών, κάτι που δημιούργησε ένα ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.