Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εορτή της 25ης Μαρτίου από τις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών(εικόνες)

20 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

DSC01824
Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στο Πνευματικό Μητροπολιτικό Κέντρο, η καθιερωμένη εορτή των κατηχητικών ομάδων του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών ενόψει του διπλού εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Αξιοσημείωτη ήταν η χαρά αλλά και η συγκίνηση που μετέδωσαν τα παιδιά στο κοινό, όπως τόνισε και ο επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, ο οποίος σε άλλη αποστροφή του λόγου του δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την δουλειά που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη στον χώρο της νεότητας κάτι που τον γεμίζει, όπως χαρακτηριστικά είπε, με ελπίδα για το μέλλον.

Εικόνες:

Σημαντικό στοιχείο της φετινής εκδήλωσης ήταν η παρουσία και συμμετοχή όλων των κατηχητικών ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως και όχι μόνο της πόλης των Γρεβενών, κάτι που δημιούργησε ένα ιδιαίτερα οικογενειακό κλίμα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

This entry was posted on Κυριακή, 20 Μαρτίου, 2016 at 18:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply