Στον Κινηματογράφο Γρεβενών
tainiaa
Δείτε τις ταινίες:
KUNG FU PANDA 3 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)

KUNG FU PANDA 3 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΓΙΟΥ ΝΕΛΣΟΝ
Σενάριο: ΤΖΟΝΑΘΑΙ ΑΪΜΠΕΛ & ΓΚΛΕΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΡΩ ΛΟΥΠΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΠΑΤΤΑΣ, ΝΕΣΤΩΡ ΚΟΨΙΔΑΣ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΑΦΤΙΚΗ
Διάρκεια: 96 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το “Kung Fu Panda 3”! Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!

Το trailer:


SPOTLIGHT: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

SPOTLIGHT: ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣΣκηνοθεσία: ΤΟΜ ΜΑΚ ΚΑΡΘΙ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΣΙΝΓΚΕΡ & ΤΟΜ ΜΑΚ ΚΑΡΘΙ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ , ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΑΚΑΝΤΑΜΣ, ΜΠΡΑΪΑΝ ΝΤ’ ΑΡΣΙ ΤΖΕΪΜΣ
Διάρκεια: 128 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H ταινία μάς αφηγείται την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Pulitzer μάχιμης δημοσιογραφικής ομάδας με το όνομα Spotlight,της εφημερίδας Boston Globe. Το 2002 σόκαρε την κοινή γνώμη της Βοστώνης στις Η.Π.Α. αποκαλύπτοντας ένα σκάνδαλο παιδεραστίας στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας στο οποίο εμπλέκονταν πάνω από 70 ιερείς. Δεκάδες παιδιά φέρεται να είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά για περισσότερες από τρεις δεκαετίες μέσω ενός αρρωστημένου κυκλώματος. Οι Walter “Robby” Robinson (Michael Keaton), Sacha Pfeiffer (Rachel McAdams), Michael Rezendes (Mark Ruffalo) και Matt Carroll (Brian d’Arcy James), μέλη του Spotlight, είχαν το θάρρος να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο και να έρθουν αντιμέτωποι με το νοσηρό κομμάτι της παντοδύναμης καθολικής εκκλησίας.
Το trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:

Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.