Ρεπορτάζ Κώστας Ντίγκος
αεπΤο χρυσό γκολ του Χαραλαμπίδη στο 3′  λεπτό, επί του ΑΟ Ανατολής, στέλνει την ομάδα των Γρεβενών στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου στις 30/3/2016 θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Γρεβενών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής την ομάδα του Κρόνου Αργυράδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Οι Πόντιοι του Βατολάκκου καλύτεροι στο πρώτο μέρος, κατάφεραν και πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Χαραλαμπίδη από το 3ο λεπτό, κάνοντας το 1-0, σκορ  που διατήρησαν έως τη λήξη του αγώνα, μέσα σε ένα γήπεδο βούρκο μετά τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Η ομάδα της Ανατολής Ιωαννίνων συνήλθε στην επανάληψη, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα, καθώς ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε τις δύο ομάδες να προσφέρουν ποιότητα και να δημιουργήσουν φάσεις στο παιχνίδι.

Οι καλύτερες φάσεις:
Στο 3′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοτζατίσογλου, ο Χαραλαμπίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαννούση για το 1-0.
Στο 17′ σουτ του Σκανδάλη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 21′ εκτέληση φάουλ του Α. Κοτζατίσογλου, η κεφαλιά του Κατσαντώνη πέρασε άουτ.
Στο 24′ καλό σουτ του Ιωαννίδη άουτ.
Στο 34′ το σουτ του Θ. Λάλλου μπλόκαρε ο Γιαννούσης.
Στο 44′ το πλασέ του Δρόσου ελάχιστα άουτ από το κάθετο του Κοτίτσα.Στο 49′ παράλληλη σέντρα του Σκανδάλη, προκάλεσε πανικό στην εστία του Κοτίτσα, όπου ο Μπόλλος απομάκρυνε σε πλάγιο.
Στο 58′ καλό σουτ του Ιωαννίδη, μπλόκαρε ο Γιαννούσης.

Διαιτησία: Κατής (Φλώρινας), Κελεσίδης (Ημαθίας), Δημόπουλος (Φλώρινας)

ΑΕΠ (Χρ. Λάλλος): Κοτίτσα, Μπιζιώτας, Μπόλλος, Κυριακίδης, Κατσαντώνης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου Αγ., Κοτζατίσογλου Σ., Ιωαννίδης, Λάλλος Π., Λάλλος Θ..
Αγωνίστηκαν ως αλλαγές: Καλαιτζίδης, Μελισσινός, Γραβάνης.

ΑΟ Ανατολής (Β. Καλτσής): Γιαννούσης, Κίτσος, Τσιούρης, Γκαρτζονίκας, Κλιτσινάρης, Σκανδαλης, Δρόσος, Νούσης, Αλεξίου, Χαμπίπης, Δήμος
Αγωνίστηκαν ως αλλαγές: Φίλιος Π.

Επόμενη 3η Αγωνιστική
30/03/2016, 15:30 στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ – Κρόνος Αργυράδων

vatolakkiotis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.