Με επιστολή στην ΕΠΟ
ΠΑΟΚ
Επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητά τον ισόβιο αποκλεισμό του διαιτητή,

Ανδρέα Παππά, από το ποδόσφαιρο, έστειλε την Τετάρτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θέση που υποστήριξε τονίζοντας, στο σχετικό έγγραφο, πως ο ρέφερι «προκάλεσε με τη συμπεριφορά και την ανικανότητά του». Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Παππάς ήταν ο διαιτητής στον πρόσφατο επεισοδιακό ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στο «Δικέφαλο» και τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Τούμπας.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που εκ νέου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο, αναφορικά με επαφές που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το που θα μπορούσε, αν το επέλεγε, να χτίσει νέο γήπεδο για την ομάδα, διευκρινίζεται από τους «ασπρόμαυρους» πώς δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση, αλλά και το ότι η μόνη, μέχρι στιγμής, τοποθέτηση για γήπεδο είναι η δέσμευση του ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδη, πως θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες το «σπίτι» του ΠΑΟΚ να παραμείνει στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς, δεν έκρυψαν, επιπλέον, την απορία τους για τη μη κλήση στην Εθνική ομάδα, για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της για το 2016, με το Μαυροβούνιο (24/3) και την Ισλανδία (29/3), του Μάρκου Βελλίδη.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε χθες κανονικά με την ομάδα, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν εσχάτως, ενώ ο Μιγκέλ Βίτορ, αν και αισθάνονταν καλύτερα, προτιμήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Αύριο, δε, θα εκτιμηθεί αν ο τελευταίος θα μπορεί να υπολογίζεται στα πλάνα του Βλάνταν Ιβιτς για το προσεχές, εντός έδρας, ματς του ΠΑΟΚ με την Καλλονή (20/3).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.