Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκο Μπόλαρη

17 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

μπγιαλασΤην Τρίτη 15/03/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα και του Προέδρου ΤΟΕΒ Καρπερού – Δήμητρας Χαράλαμπου Ορφανίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκο Μπόλαρη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΤΟΕΒ Καρπερού – Δήμητρας, όσον αφορά στην λειτουργία του και στο κόστος ενέργειας. Επιπλέον, τέθηκαν στον Αναπληρωτή Υπουργό ζητήματα σχετικά με την Διοίκηση του ΤΟΕΒ και την ανάγκη ενημέρωσης του μητρώου από την Κτηματολόγιο ΑΕ.

Συμφωνήθηκε να εξεταστεί το θέμα ένταξης των μελετών της ΠΕ Γρεβενών που συντάσσονται από την ΑΝΚΟ, για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού και την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου από τον ΤΟΕΒ, καθώς και των έργων κατασκευής της Λιμνοδεξαμενής Δεσκάτης στη θέση Αρμυρή και του φράγματος της Κνίδης.

Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα αλλαγής και εκσυγχρονισμού του νομοθετικού πλαισίου των ΤΟΕΒ.

Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

This entry was posted on Πέμπτη, 17 Μαρτίου, 2016 at 15:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply