kauariothta

Η Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και τον Αντιδήμαρχο

κ. Χρήστο Τριγώνη μετά την πρώτη επιτυχημένη δραστηριότητα, τον καθαρισμό του ποταμού Γρεβενίτη, συνεχίζει τη δράση “Μας αξίζει μια πόλη όμορφη και καθαρή” με τη δεύτερη δραστηριότητα «καθαρίζουμε το Καστράκι» .

Στην υλοποίηση και αυτής της δράσης, ζητάμε τη συνδρομή εθελοντών συμπολιτών μας, γιατί το θέμα είναι κοινό και αφορά όλους μας. Αν συστρατευθούμε όλοι μας τότε η πόλη μας θα γίνει πιο όμορφη και πιο καθαρή.

Στόχος αυτών των δράσεων είναι να αγαπήσουμε και να φροντίζουμε περισσότερο την πόλη μας και να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η μόλυνση και η ρύπανση του περιβάλλοντος. Αν δημιουργηθούν οργανωμένες εθελοντικές ομάδες και συνεπικουρήσουν το έργο του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Την Κυριακή λοιπόν 20/03/2016, στις 11:30, καθαρίζουμε το Καστράκι, το όμορφο άλσος της πόλης μας. Ο Δήμος θα μοιράσει γάντια και σακούλες και λόγω νηστείας θα προσφέρουμε νερά και φρούτα. Συνάντηση στην ξύλινη γέφυρα. Σας περιμένουμε…

Στέργιος Πουρνάρας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.