fou-708

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Αλβανία και το πως ήρθε στην Ελλάδα μίλησε σε συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι ήρθε στην Ελλάδα στα 8 της χρόνια μαζί με την μητέρα της και τις αδερφές της λόγω του εμφυλίου.

«Δεν νομίζω ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Βοηθούν τους πρόσφυγες γιατί έρχονται από πόλεμο. Εγώ το έχω βιώσει. Ήρθα από την Αλβανία 8 χρόνων και έφυγα επειδή είχαμε και εμείς εμφύλιο πόλεμο. Τον έζησα τον εμφύλιο πόλεμο. Θυμάμαι να μπαίνουν οι σφαίρες μέσα στο σπίτι μου και η μητέρα μου να λέει ότι “παίζουμε πόλεμο” και να ξαπλώνουμε κάτω και να περνούν από πάνω μας», αποκάλυψε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

«Ξέρω πως είναι να φεύγεις από το σπίτι σου, επειδή γίνεται πόλεμος. Ο πατέρας σου να σε περιμένει εδώ και εσύ με την μάνα και τις αδελφές σου να προσπαθείτε να έρθετε μαζί και εκείνη να είναι με το όπλο στο σπίτι για να σας προστατέψει…»

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τα συναισθήματά της από τότε που αποκάλυψε την καταγωγή της. «Έχει αλλάξει ο τρόπος που κοιτώ εγώ πια τους ανθρώπους γύρω μου. Νιώθω εγώ πιο ωραία μετά την αποκάλυψη της καταγωγής μου. Ήταν κάτι που επειδή είχα βιώσει άσχημες καταστάσεις. Αποφάσισα να το κάνω για να προστατέψω τον εαυτό μου και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ήταν μια άμυνά μου. Με ενδιαφέρει πως τώρα βγήκε από μέσα μου αυτό», είπε η Ελένη Φουρέιρα και συνέχισε: «Ο παππούς μου είναι Έλληνας, αισθάνομαι Ελληνίδα. Αν έβγαινα τότε και έλεγα πως είμαι Βόρειο- Ηπειρώτισσα πάλι θα με έκριναν. Είπα ότι γεννήθηκα στην Αλβανία και αυτό είναι όλο».

Όσον αφορά στην σχέση με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε ότι ακόμη δεν αγχώνεται για παιδιά και τόνισε ότι ο σύντροφός της είναι «πολύ δουλευταράς». «Είναι έξυπνος και αυτό το θαυμάζω σε εκείνον», κατέληξε.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.