amygd 2Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών.

1. Tο παιδικό πάρτι μεταμφιεσμένων που διοργανώθηκε τo Σάββατο 12 Μαρτίου με τη συμμετοχή των μικρών φίλων του Συλλόγου.
2. Την Κυριακή 13 Μαρτίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού» κάτω από συνεχή βροχόπτωση, με τη συμμετοχή λίγων φίλων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση προσφέρθηκε δωρεάν τσίπουρο και κρασί (προσφορά της Ελένης Η. Παπαζήση και του Στέφανου Παπαλιούρα αντίστοιχα και τους ευχαριστούμε πολύ). Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής του νομού κ. Μπγιάλας και λίγοι φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.
3. Την Καθαρά Δευτέρα και λόγω της κακοκαιρίας η εκδήλωση για τα κούλουμα, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου. Μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα, (την έφτιαξε η Χαρίκλεια Γάτου και την ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα, αρκετό τσίπουρο και κρασί. Την εκδήλωσή μας τίμησε με την παρουσία του ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.