20A6548E4B41A0D04A874C2F7099062FΤη συνέχιση του Κυπέλλου Ελλάδας επιδιώκει η ΕΠΟ, κόντρα στην απόφαση διακοπής της διοργάνωσης από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία εξασφάλισε άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΣΔΑ), ώστε την Παρασκευή να πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προκειμένου να ακυρώσει την αρθεί η απόφαση Κοντονή.

Έτσι παρά τη συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων, η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου έλαβε ειδική άδεια για να εκπροσωπηθεί νομικά στο ΣτΕ.



Σύμφωνα με την ΕΠΟ, η απόφαση του Κοντονή είναι αντισυνταγματική και για το λόγο αυτό, θα ζητηθεί η υπόθεση να εισαχθεί ως «κατεπείγουσα».

Εάν το ΣτΕ δεν κρίνει την υπόθεση ως «κατεπείγουσα», τότε πιθανότατα θα υπάρξει αίτημα ανάκλησης και να ακολουθήσει η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Μάλιστα, από την ΕΠΟ υποστηρίζουν πως η απόφαση Κοντονή έρχεται σε σύγκρουση ακόμη και με τον νέα αθλητικό νόμο που παρουσίασε ο ίδιος ο υφυπουργός, ότι δεν είναι συμβατή και δεν μπορεί να σταθεί νομικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με FIFA και UEFA, ψάχνοντας την ιδανική φόρμουλα για τη συνέχιση του Κυπέλλου.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.