Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών στις ελληνικές ομάδες βόλεϊ

11 Μαρτίου, 2016 by Σταματίνα

BFD695A9771BB9F3B4A4799A946B6871Πρόβλημα με την εκπροσώπηση του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις προέκυψε ξαφνικά, έπειτα από επιστολή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (CEV) προς την ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία) με την οποία ζητεί ενημέρωση σχετικά με μακροχρόνιες οφειλές ελληνικών συλλόγων προς ξένες αθλήτριες (και δύο αθλητών ανδρικών ομάδων).

Πρόκειται για συνολικά 6 περιπτώσεις και η CEV απαίτησε επίσημη ενημέρωση από την ΕΟΠΕ το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου, καθώς το θέμα θα ζητηθεί στο Δ.Σ. στις 19 του ίδιου μήνα και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις.Οι οφειλές αφορούν την ΑΕΚ (οφειλές σε δύο αθλήτριες και έναν αθλητή), τον ΟΠΕΡ (2 αθλήτριες) και τον Άρη (1 αθλητής), ωστόσο ο κίνδυνος είναι υπαρκτός για απαγόρευση διεθνών μεταγραφών όχι μόνο στις τρεις ομάδας, αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό βόλεϊ!

Από την πλευρά της, η ελληνική Ομοσπονδία ξεκίνησε επαφές με τους συλλόγους προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα, είτε με άμεση εξόφληση, είτε με διακανονισμό.

in

This entry was posted on Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2016 at 23:04 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply