Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ΕΠΟ προσφεύγει στο ΣτΕ κατά Κοντονή με άδεια των δικηγόρων

11 Μαρτίου, 2016 by Σταματίνα

20A6548E4B41A0D04A874C2F7099062FΤη συνέχιση του Κυπέλλου Ελλάδας επιδιώκει η ΕΠΟ, κόντρα στην απόφαση διακοπής της διοργάνωσης από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία εξασφάλισε άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΣΔΑ), ώστε την Παρασκευή να πάει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) προκειμένου να ακυρώσει την αρθεί η απόφαση Κοντονή.

Έτσι παρά τη συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων, η διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου έλαβε ειδική άδεια για να εκπροσωπηθεί νομικά στο ΣτΕ.Σύμφωνα με την ΕΠΟ, η απόφαση του Κοντονή είναι αντισυνταγματική και για το λόγο αυτό, θα ζητηθεί η υπόθεση να εισαχθεί ως «κατεπείγουσα».

Εάν το ΣτΕ δεν κρίνει την υπόθεση ως «κατεπείγουσα», τότε πιθανότατα θα υπάρξει αίτημα ανάκλησης και να ακολουθήσει η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Μάλιστα, από την ΕΠΟ υποστηρίζουν πως η απόφαση Κοντονή έρχεται σε σύγκρουση ακόμη και με τον νέα αθλητικό νόμο που παρουσίασε ο ίδιος ο υφυπουργός, ότι δεν είναι συμβατή και δεν μπορεί να σταθεί νομικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με FIFA και UEFA, ψάχνοντας την ιδανική φόρμουλα για τη συνέχιση του Κυπέλλου.

in

This entry was posted on Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2016 at 20:54 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply