Ρεπορτάζ Κώστας Ντίγκος
aep 2Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πέρασε η Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου, μετά από μία συναρπαστική και παλικαρίσια Νίκη-Πρόκριση επί της ομάδας του Σουλίου Παραμυθιάς, με σκορ 5-4 στα πέναλτι.

Η ομάδα των Γρεβενών, αν και είχε να.. αντιμετωπίσει και τον διαιτητή της ΕΠΣ Τρικάλων Λεωνίδα Στυλιανό, που απέβαλε στην κανονική διάρκεια του αγώνα 3 ποδοσφαιριστές και κιτρίνισε όλους τους υπόλοιπους (σε ένα παιχνίδι που δεν είχε σκληρά μαρκαρίσματα), εκτός του τερματοφύλακα που δεν είχε να κάνει δύσκολο έργο, κατάφερε να πάρει με πρωτοφανή τρόπο την πρόκριση, 120΄λεπτών αγώνα, τερματίζοντας με 8 ποδοσφαιριστές, έναντι 14άρων (συμπεριλαμβανόμενη και η τριπλέτα).

Στο 13΄ και το 15′ χάθηκαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τον Ιωαννίδη και Π. Λάλλο από θέση τετ-ατετ.
Για τους Ηπειρώτες η πρώτη καλή στιγμή στο 20′, όταν ο Ρίζος με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε την κάθετη δοκό του Κοτίτσα και κατέληξε άουτ.
Στο 45′ δυνατό του Κατσίφα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη η τοπική Α.Ε.Π., μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο οι 3 αποβολές δεν επέτρεψαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Στο 55′ δυνατό σουτ του Λάλλου, απέκρουσε ο Βενέτης.
Η απάντηση για την αντίπαλη στο 58′ με σουτ του Γιαννάκου να αποκρούει ο Κοτίτσα σε κόρνερ.

Το ημίωρο της παράτασης δεν πρόσφερε κανένα απολύτως θέαμα, καθώς οι γηπεδούχοι με οκτώ ποδοσφαιριστές στη διάθεσή τους, προσπαθούσαν να αμυνθούν ψηλά και τους φιλοξενούμενους να είναι τραγικοί, καθώς με αριθμητική υπεροχή, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν φάση, πέρα από το σουτ του Λαδιά στο πρώτο λεπτό της παράτασης

H σειρά των πέναλτι…
Για το Σούλι:                                        Για τη Α.Ε.Π.
Λαδιάς 1- 0                                           Κοτζατίσογλου 1-1
Κατής 2-1                                             Κατσαντώνης 2-2

Κατσίφας αστόχησε 2-2                          Ντενις 3-2
Μπέλλος 3-3                                         Μελισσινός 4-3

Τσολάκος 4-4                                        Μπόλλος 5-4

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Στις 16 Μαρτίου στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με την ομάδα της ΑΟ Ανατολής!!!

Δεν άντεξε τελικά την πίεση των Αργυράδων Κρόνου Κέρκυρας ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που κατάφερε μέχρι και τις αρχές του β’ ημιχρόνου της παράτασης.Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0), με τους γηπεδούχους να έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή στην στην επανάληψη όταν τερματοφύλακας των ‘’κυανοκίτρινων’’ Σίσκος απέκρουσε πέναλτι, οδηγώντας τους έτσι στην παράταση, στο διάστημα της οποίας και συγκεκριμένα στο 110’ ο σύλλογος της Κέρκυρας πέτυχε το μοναδικό νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το Καστοριανό συγκρότημα επηρεασμένο αισθητά από τον αγωνιστικό χώρο (πλαστικό γήπεδο), έδειξε να μην προσαρμόζεται εύκολα και έδωσε βαρύτητα στην αμυντική της λειτουργία προκειμένου να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και παράλληλα με γρήγορες αντεπιθέσεις επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της, χωρίς, ωστόσο, να τον απειλήσει σοβαρά.

Έτσι, όπως και πέρσι στην 1η αγωνιστική είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από τον Ερμή Αμυνταίου, έτσι και φέτος δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη φάση, καθώς αποκλείστηκε στην παράταση.

Ο ΑΟ Ανατολής με σύμμαχο την τύχη και με γκολ που πέτυχε στο 89’ πήρε την μεγάλη πρόκριση επικρατώντας στο ΔΑΚ Κοζάνης της ΑΕΠ Καραγιαννίων με σκορ 0-1.

Διαιτησία: Λεωνίδας Στυλιανός, Τζάνης Ν, Σταφυλάς Κ. Τρικάλων

ΑΕΠ: Κοτίτσα, Μπιζιώτας (41′ κοκ.), Μπόλλος, Κυριακίδης, Κατσαντώνης, Χαραλαμπίδης (80′ κοκ.), Κοτζατίσογλου Αγ., Κοτζατίσογλου Σ., Ιωαννίδης, Λάλλος Π., Λάλλος Θ. (75′ κοκ.).
Αγωνίστηκαν ως αλλαγές: Καλιτζίδης, Μελισσινός, Ντενίς.

ΣΟΥΛΙ: Βενέτης, Μπέλλος, Σταυρίδης, Κάτσης, Μπίζιος, Τσάγκας, Γιαννάκος, Λαδιάς, Ρίζος, Κατσίφας, Τσολάκος.
Αγωνίστηκαν ως αλλαγές: Μώκκος, Ντούμας, Τσουλέτας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σουλίου και της ΑΕΠ. Καλή συνέχεια

vatolakkiotis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.