kantzou9.3.708

Ενα βήμα πίσω κάνει με την κατάθεσή της στον ανακριτή η Αμαλία Κάτζου για την υπόθεση των εκβιασμών που είχε ως αποτέλεσμα μετά από τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων δημοσιογράφων την προφυλάκιση του Παναγιώτη Μουσσά.

Καταθέτοντας στον ανακριτή, η καταγγέλλουσα Αμαλία Κάτζου, υποστήριξε ότι ουδέποτε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος, και ο δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκου πήραν την πρωτοβουλία να την εκβιάσουν, αποδομώντας έτσι η ίδια την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, που έχει απαγγελθεί.



Αντίθετα στο στόχαστρό της παρέμεινε ο Παναγιωτης Μουσσάς, για τον οποίο υποστήριξε ότι την εκβίαζε.

«Ουδέποτε ο Μαυρίκος και ο Φράγκου πήραν πρωτοβουλία να με εκβιάσουν όπως έκανε ο Μουσσάς», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της η Α. Κάτζου, σε αντίθεση με την αναφορά που είχε κάνει στην αστυνομία, εμπλέκοντας και τους τρεις στο κύκλωμα των εκβιαστών.

Την ίδια ημέρα κατέθεσε στον ανακριτή και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Γιάννης Μπενίσης, ο οποίος φέρεται να ανέφερε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου η Αμαλία Κάτζου του ανέφερε αρχικά ότι ο κ. Μουσσάς της είχε προτείνει συνεργασία με διάφορα Μέσα που εκείνος κατέχει ή γνωρίζει, αλλά με υπερβολικά ποσά, πάνω από το όριο που είχε τεθεί για τη διαφήμιση.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.