H Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.
kvstaw κωστας κυριακου 2
Οι άντρες μας το Σάββατο νίκησαν εκτός έδρας την ομάδα της Βέροιας με 3-0 σε ένα εύκολο απόγευμα.

Την Κυριακή οι πανκορασίδες της Ελένης Κολοβού συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στον δεύτερο γύρο και πέτυχαν την όγδοη νίκη τους σε αντίστοιχους αγώνες κερδίζοντας τον Φιλώτα εκτός έδρας με 3-0 σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καταιγιστικές!
GSG Logo 02
Οι πανπαίδες μας λίγο μετά κέρδισαν εύκολα τον Αριστοτέλη Σκύδρας στα Γρεβενά με 3-0 πετυχαίνοντας την 4η νίκη τους σε 5 παιχνίδια.

Στο τέλος της ημέρας σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Γρεβενών δεν κατάφερε την νίκη απέναντι στην ομάδα της Σκύδρας αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το άσχημο ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Πήρε το τρίτο σετ και δεν κατάφερε να κάνει το 2-2 οριακά, χάνοντας τελικά το παιχνίδι με 1-3 σε ένα γεμάτο από κόσμο ΔΑΚ.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή 06/03/2016 στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. με την παρουσία των 26 από τα 28 σωματεία της Ένωσης όπου εξελέγη το μέλος του ΓΣΓρεβενών Κυριάκου Κωνσταντίνος και θα εκτελεί χρέη γεν.γρεμματέα.
Αφού έγιναν οι απολογιστικές διαδικασίες και ψηφίσθηκαν από το σώμα κατόπιν έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι εξής :
Δημητριάδης Πυθαγόρας, Ακριτίδης Βασίλειος, Κυριάκου Κωνσταντίνος, Μοσχάς Γεώργιος, Παφίλης Δημήτριος, Σουλίου Σουζάνα, Σιδερίδης Ιορδάνης

Μετά από πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου και στα γραφεία της Ένωσης έγιναν οι διαδικασίες για την συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Το νέο Δ.Σ που προέκυψε είναι το εξής :
Πρόεδρος : Δημητριάδης Πυθαγόρας
Αντιπρόεδρος : Μοσχάς Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας : Κυριάκου Κων/νος
Ειδ. Γραμματέας : Σουλίου Σουζάνα
Ταμίας : Ακριτίδης Βασίλειος
Μέλος : Παφίλης Δημήτριος
Μέλος : Σιδερίδης Ιορδάνης


ΓΣΓ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.