Εκτός σχήματος Φώτης Κεχαγιάς και Ρούσης Αλεξανδρής

θεοδωρος θεοδωρου
Θεόδωρος Θεοδώρου, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης

Πριν από λίγο, σε συνέντευξη Τύπου, ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε τις αλλαγές στους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες.

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών η Μαρία Καρυπίδου στη θέση του Φώτη Κεχαγιά

10466842_10208541462956091_1738847578_n

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού ο Θεοφύλακτος Ζυμπίδης (Καστοριά) αντί του Παύλου Τσότσου.

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής παραμένει ο Σταύρος Γιαννακίδης

Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου ο Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος (Εορδαία)  στη θέση της Αμαλίας Κούσκουρα.

12821946_10208541446115670_250649135_n

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ο  Θεόδωρος Θεοδώρου (Γρεβενά)  στη θέση του Κώστα Καναβού.

θεοδωρος θεοδωρου

Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας – Περιβάλλοντος και Μεταφορών παραμένει η Ελισσάβετ Παναγιωτίδου (Φλώρινα)

Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας ο Ηλίας Κάτανας.

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Θ Καρυπίδης, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φ. Κεχαγιάς θα παραμείνει ως μέλος και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, υπό την προεδρία της διαδόχου του Μαρίας Καρυπίδου.
DSC02929
Επιπλέον, νέους ρόλους αναλαμβάνουν οι απερχόμενοι αντιπεριφερειάρχες.
Συγκεκριμένα, η Αμαλία Κούσκουρα θα συνεχίσει το έργο της ως εντεταλμένη σύμβουλος στα διακρατικά προγράμματα, ο Κώστας Καναβός ως εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα της αγροδιατροφής, ενώ ο Παύλος Τσότσος αναλαμβάνει πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος.

Σε δράσεις αθλητικού τουρισμού θα αξιοποιηθεί ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Σταύρος Καμπουρίδης. Οι υπόλοιποι εντεταλμένοι σύμβουλοι συνεχίζουν κανονικά το έργο τους.
“Οι επιλογές αυτές γίνονται στη βάση του ότι όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων και θέλουμε να κάνουμε τη Δυτική Μακεδονία πρώτη μεταξύ πρώτων” κατέληξε ο Περιφερειάρχης.


kozanimedia και Περιφέρεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.