Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα «βρόμικα» μυστικά των αεροσυνοδών -Παίρνουν ρέστα, κάνουν σεξ με επιβάτες

Μάρτιος 6th, 2016 by Σταματίνα

aerosynodoi-mustika-708

Ομολογουμένως η δουλειά των αεροσυνοδών έχει κάτι το σέξι. Λίγο η στολή, λίγο το συνεχές χαμόγελο στα χείλη και η ευγένεια, κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα να έχει αυτό το… κάτι!

Οι επιβάτες κοιτούν με άλλο «μάτι» τους αεροσυνοδούς, αλλά και το αντίστροφο, με τους επαγγελματίες του αέρα να «σπάνε» ορισμένες φορές τους κανόνες.

Αλλες φορές προχωρούν σε μικρές παρανομίες, όπως η αλλαγή θέσεων μεταξύ επιβατών, και άλλες σε μεγάλες, όπως να κάνουν σεξ με συναδέλφους τους.

Ερευνα σε 718 Βρετανούς ηλικίας άνω των 18, οι οποίοι κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά πάνω από 5 χρόνια, έδειξε πως το 89% έχει παραβεί τους κανόνες.Ερωτηθέντες για το ποιον κανόνα έχουν «σπάσει», το 21% αναφέρει πως έχει κάνει σεξ με συνάδελφό του κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ το 14% είχε παρόμοια… εμπειρία με επιβάτη.

Το πιο κοινό, όμως, «έγκλημα» είναι πως έχουν πει ψέματα πως δεν έχουν ένα προϊόν από τον κατάλογο της πτήσης, επειδή βαριούνται να ψάξουν (28%).

Απαντώντας πόσα θεωρούν πως έχουν βάλει στην τσέπη τους από τις συναλλαγές με τους επιβάτες, ο μέσος όρος έκανε λόγο για 426 ευρώ τον χρόνο. Το 54%, μάλιστα, υποστήριξε πως έδωσε ρέστα σε διαφορετικό νόμισμα, ενώ το 40% πως απλά έφυγε επειδή «οι περισσότεροι πελάτες δεν κοιτούν τα ρέστα τους».

 

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 6th, 2016 at 23:58 and is filed under HOT-LIFESTYLE. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply