Οι τελικοί παίδων στα Γρεβενά…
ekasdym logoΗ Επιτροπή Πρωταθλημάτων ανακοινώνει :

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ: Έναρξη των Ημιτελικών ορίζεται η 20/03/2016. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο και Τετάρτη. Σε περίπτωση διεξαγωγής των Τελικών των Εφήβων, δεν θα γίνουν αγώνες το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.

Β΄ ΑΝΔΡΩΝ: Έναρξη της Τελικής Φάσης ορίζεται η 05 και 06/03/2016. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο, εκτός του διημέρου της Μεγάλης Αποκριάς και του Σαββατοκύριακου των Τελικών των Εφήβων.

ΕΦΗΒΩΝ: Οι ημερομηνίες των Τελικών των Εφήβων (Final 4), θα οριστούν εντός των ημερών και θα υπάρξει άμεση ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

ΠΑΙΔΩΝ: Οι τελικοί (Final 4), θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ Γρεβενών το Παρασκευή και Σάββατο 25-26/03/2016 με εναλλακτική την 01-02/04/2016 ανάλογα με την ημερομηνία διεξαγωγής των Τελικών των Εφήβων.

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Η έναρξη των ομίλων των τουρνουά Παμπαίδων και Παγκορασίδων, θα γίνει σταδιακά από την 27/02/2016, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα Διαιτητών και γηπέδων. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η Άμυνα Ζώνης και Zone Press.

ΕΚΑΣΔΥΜ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.