Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρωτάθλημα παμπαίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.: «Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» – «ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ» 44 – 74

3 Μαρτίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

mpasketΜε νίκη ξεκίνησαν τους αγώνες του πρωταθλήματος που διοργανώνεται από την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.M. για το έτος 2016, οι παμπαίδες του «Κεραυνού».

Σε ένα παιχνίδι που έγινε το Σάββατο 27-02-2016 στο κλειστό της Καστοριάς, οι νεαροί αθλητές του Βασίλη Μπατσίλα, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης και αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους στο παρκέ, από τους αντίστοιχους της ομάδας της «Καστοριάς», αφού ανέλαβαν τα ηνία από την αρχή του παιχνιδιού κυριαρχώντας σε όλους του τομείς.

Για την ομάδα των Γρεβενών αγωνίστηκαν: ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Παναγιώτης, ΝΤΟΛΙΑΣ Βασίλης, ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ Αποστόλης, ΤΖΗΜΩΡΩΤΑΣ Παναγιώτης, ΑΛΚΟ Αντώνης, ΚΟΙΛΑΝΙΤΗΣ Νίκος, ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ Παναγιώτης, ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ Γιάννης, ΒΑΡΣΑΜΗΣ Γιάννης, ΖΙΩΓΑΣ Θανάσης, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Μάριος.

This entry was posted on Πέμπτη, 3 Μαρτίου, 2016 at 12:12 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply