Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Μαθητική εκδήλωση για την ημέρα κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού

Μάρτιος 2nd, 2016 by Χρήστος Μίμης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
sxolikos_ekfobismos
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού, θα

πραγματοποιηθεί μαθητική εκδήλωση σε συνεργασία των Σχολικών Συμβούλων 1ης και 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας, με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Γρεβενών «Ορίζοντες» με θέμα:  «Οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης των Γρεβενών γιορτάζουν και στέλνουν μηνύματα φιλίας και συνεργασίας». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  στην κεντρική πλατεία των Γρεβενών τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 και ώρες 11.00 έως 13.00 και θα συμμετέχουν οι μαθητές μιας τάξης (ή και δυο τμημάτων) από κάθε σχολική μονάδα με τη συνοδεία των υπευθύνων Ο.Δ.Π. και ενός εκπαιδευτικού.  

Η κύρια σκέψη είναι ότι φέτος δεν μιλάμε για Σχολικό Εκφοβισμό- Bulling- θύτη-θύμα, αλλά μιλάμε για τον αντίποδα τους δηλαδή τη φιλία, τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, εστιάζοντας σε θετικά μηνύματα.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία στις 11.00 π.μ. όπου θα παρουσιάσουν το μήνυμα και τη δράση τους. Στο τέλος μπαλόνια όπου θα γράψουν ένα σύνθημα και το όνομά τους θα τα αφήσουν όλα μαζί στον ουρανό.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 2nd, 2016 at 16:23 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply