olgakef

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο “Βράδυ” ήταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον σεξισμό που έχει βιώσει στην πολιτική της καριέρα.

Σούπερ σέξι και πρόθυμη να απαντήσει στα πειράγματα του Πέτρου, η πρώην υπουργός Τουρισμού μας χάρισε ένα εντυπωσιακό στριπτίζ χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο.

Τόσο ο Πέτρος όσο και η Όλγα δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους για την «πικάντικη» έκπληξη που της επιφύλασσε ο παρουσιαστής, με την ίδια να μην μπορεί να συνέλθει…

Απολαύστε το πρώτο –και ίσως το τελευταίο- ψεύτικο στριπτίζ της Όλγας Κεφαλογιάννη on camera!

Ο σεξισμός στη βουλή


«Υπάρχει μια γραμμή που κάποιοι την περνάνε. Όχι μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά και έξω. Υπάρχουν τα σεξιστικά σχόλια που γίνονται κατά κόρον που αδικούν την προσπάθεια που κάνει μια γυναίκα στην πολιτική. Πριν από λίγο καιρό που πήγα σε μια εκδήλωση, κάποιος «κύριος» μου λέει «δεν μπορείς να καθίσεις εκεί, εκτός αν θέλεις να καθίσεις στα πόδια μου. Δεν είναι ένα σχόλιο που επιτρέπεται να κάνει κανείς γενικά σε μία γυναίκα. Όταν μπήκα στη Βουλή αισθάνθηκα πάρα πολύ σεξισμό. Υπάρχει ακόμα μία εμπεδωμένη τάση των ανδρών να βλέπουν τις γυναίκες, οποιαδήποτε ηλικία, την βλέπουν διαφορετικά» είπε η βουλευτής και πρώην υπουργός στην ίδια εκπομπή.




 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.