5xronos-mesi-708

Η φωτογραφία ενός 5χρονου πιτσιρικά, που φορούσε μια σακούλα με το όνομα του Μέσι αντί για φανέλα, συγκίνησε όλο το Διαδίκτυο. Από εκείνη την στιγμή, τα ποδοσφαιρικά όνειρά του άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα.

Ο μικρός Μουρτάζα Αχμάντι, αρχικά, έλαβε ως δώρο από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν (AFF) φανέλα της Μπαρτσελόνα και βρέθηκε να παίζει μπάλα στο προπονητικό κέντρο της εθνικής ομάδας στην Καμπούλ.

Το χαμόγελό του, ωστόσο, έγινε μεγαλύτερο, όταν έμαθε πως θα δει από κοντά τον αγαπημένο του Αργεντινό σούπερσταρ. Μάλιστα, πριν την άφιξη του στο Αφγανιστάν, ο Λιονέλ Μέσι δεν παρέλειψε να στείλει στον μικρό φίλαθλο αυθεντικές φανέλες της «αλμπισελέστε» με την υπογραφή του αλλά και μια μπάλα.



«Αγαπώ τον Μέσι και η φανέλα μου λέει πως και αυτός με αγαπά», δήλωσε ο 5χρονος μόλις φόρεσε την φανέλα του, σύμφωνα με τον λογαριασμό της UNICEF στο Facebook.

Πλέον, ο Μουρτάζα ποζάρει τρισευτυχισμένος στον φωτογραφικό φακό με τα χρώματα της Αργεντινής και ανυπομονεί για την άφιξη και την συνάντηση με το ποδοσφαιρικό του είδωλο, θυμίζοντας πως τα όνειρα μερικές φορές βγαίνουν αληθινά.

 

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.