celine-dion-sur_0

Το μέλλον της Σελίν Ντιόν μετά τον θάνατό του είχε προγραμματίσει ως την τελευταία λεπτομέρεια ο σύζυγός της René Angélil, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο από καρκίνο του φάρυγγα.

Ο σύζυγός της κανόνισε επίσης όλες τις λεπτομέρεις της συνέχισης της καριέρας της και είχε επιλέξει για εκείνην έναν νέο ιμπρεσάριο. Του το ζήτησε ήδη από το 2011, λέγεται Aldo Giampaolo, παρότι ήταν φίλος του τα τελευταία 25 χρόνια. Εχει ιταλική καταγωγή και ζει στο Κεμπέκ, με γνώση στον καλλιτεχνικό χώρο.


Ο ιταλός έγινε επίσημα ιμπρεσάριο της Σελίν Ντιόν από το 2014. Ο Aldo Giampaolo αναγκάστηκε τότε να εγκαταλείψει το Μόντρεαλ και να πάει με την οικογένειά του να ζήσει στο Λας Βέγκας, κοντά στην σταρ. Μετά τον θάνατο του Ρενέ, ο Aldo Giampaolo ετοίμασε ένα σφιχτό πρόγραμμα για την Σελίν Ντιόν, έναν νέο δίσκο στα γαλλικά και έναν δίσκο στα αγγλικά τα επόμενα δύο χρόνια και μια μεγάλη σειρά περιοδειών για να τους διαφημίσει.


Ο Aldo Giampaolo θα επιχειρήσει επίσης να πολλαπλασιάσει τις δραστηριότητες της διάσημης τραγουδίστριας. Η Ντιόν, η οποία έχει ήδη μια δική της σειρά ρολογιών και αρωμάτων, θα ξεκινήσει σύντομα μια δική της σειρά ρούχων και διακόσμησης. «Η Σελίν είναι ταλαντούχα σε πολλά πράγματα και καλή σε ό,τι κάνει. Είναι ακριβής, έχει καλό γούστο και είναι τελειομανής σε όλα», δηλώνει.


Η περιουσία της Σελίν Ντινόν εκτιμάται σε 630 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εταιρεία Wealth-X, η οποία την τοποθετεί στους πέντε πλουσιότερους σταρ τραγουδιστές στον κόσμο.

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν τα εκατομμύρια που κέρδισε από την πώληση ενός πύργου που κατείχε στη Γαλλία, στο ιδιωτικό νησί Γκανιόν. Η πώληση του πύργου ανακοινώθηκε από τον μεσίτη Joseph Montanaro της Sotheby’s αλλά δεν έγιναν γνωστά ούτε η τιμή ούτε ο νέος ιδιοκτήτης. Είναι γνωστό ότι η Σελίν Ντιόν ζήτησε 25,5 εκατομμύρια δολάρια για τον πύργο των 24.000 τετραγωνικών, με 6 υπνοδωμάτια. Ο πύργος είναι χτισμένος σε ιδιωτικό νησί 830.000 τ.μ. ενώ έχει και ελικοδρόμιο για τους ιδιοκτήτες.


Ταυτόχρονα, μετά τον θάνατο του Ρενέ Ανιελίλ η Σελίν Ντιόν έβαλε προς πώληση και την πολυτελή βίλα της στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Εγινε γνωστό ότι η διάσημη τραγουδίστρια ζητάει 72.5 εκατομμύρια δολάρια γι’αυτή τη χλιδάτη βίλα, η οποία περιλαμβάνει και ένα γιγαντιαίο πάρκο.



 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.