μαγικοσ ταινιαΔείτε στον Κινηματογράφο Γρεβενών…

BARBIE & ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)
BARBIE & THE SPY SQUAD (GR)

BARBIE & ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (ΜΕΤΑΓΛ.)Σκηνοθεσία: ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ
Σενάριο:
Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΥΑΚΙΝΘΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΟΥΓΙΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΚΙΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΗΤΣΙΑΝΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ
Διάρκεια: 75 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής:
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στη νέα ταινία, η Barbie μαζί με τις κολλητές της φίλες, την Τερέζα και τη Ρενέ μεταμορφώνονται από δυναμικές γυμνάστριες σε μυστικούς πράκτορες επικίνδυνων αποστολών! Οι μοναδικές γυμναστικές ικανότητες και η ευλυγισία των τριών κοριτσιών εντοπίζονται από την επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, η οποία και ζητά τη συνεργασία τους για τη σύλληψη μιας άριστα εκπαιδευμένης διαρρήκτριας που, μέχρι στιγμής, καταφέρνει και ξεγλιστρά από τους πάντες! Έχοντας για εφόδια gadgets τελευταίας τεχνολογίας, μοναδικές μεταμφιέσεις και τρισχαριτωμένα κατοικίδια-ρομπότ, οι τρεις κολλητές καλούνται να αποδείξουν πως η εξυπνάδα και η ομαδική συνεργασία είναι γένους θηλυκού!

Δείτε το trailer: 

ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ
SUFFRAGETTE

ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣΣκηνοθεσία: ΚΑΡΕΙ ΜΑΛΙΓΚΑΝ
Σενάριο: ΑΜΠΙ ΜΟΡΓΚΑΝ
Ηθοποιοί: ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ
Διάρκεια: 106 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΕΚΚΡΕΜΕΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ιστορία του κινήματος υπέρ του δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες. Οι Σουφραζέτες δεν προέρχονταν από αριστοκρατικές τάξεις, ήταν εργαζόμενες γυναίκες που συνειδητοποίησαν ότι η ειρηνική διαμαρτυρία δεν έφερνε αποτελέσματα. Στραμμένες στη βία ως τη μόνη διέξοδο, ήταν έτοιμες να χάσουν τα πάντα στον αγώνα τους για ισότητα-τις δουλειές τους, τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις ζωές τους. Η Μοντ είναι μία από αυτές. Ο αγώνας της για αξιοπρέπεια μοιάζει με θρίλερ, αλλά είναι ταυτόχρονα συγκινητικός και θα εμπνεύσει πολλές γενιές γυναικών στην πορεία του.

Δείτε το trailer:

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣΣκηνοθεσία: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ
Σενάριο: ΕΛΕΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ & ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΙΔΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΜΕΛΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΛΑΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ
Διάρκεια: 99 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.
Δείτε το trailer: 

Μέρες και ώρες προβολής:

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.