κεραυνοςΈνα ακόμη βήμα για την πρόκρισή της στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., έκανε η ομάδα του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» Αγίου Γεωργίου Γρεβενών το Σάββατο 13-02-2016 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών, κερδίζοντας για 2η φορά σε έναν μήνα την ομάδα του Βελβεντού Κοζάνης, με σκορ 71 – 59.
Οι μικροί του Βασίλη Μπατσίλα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ (παρά την απουσία του Θανάση Τσούκα, που ταλαιπωρήθηκε  από ίωση), δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, φτάνοντας την διαφορά και στους 20 πόντους.


Απομένει ένα ακόμη ματς, (στην Σιάτιστα), για να οριστικοποιηθεί και μαθηματικά η συμμετοχή της ομάδας του «ΚΕΡΑΥΝΟΥ» στο FINAL 4 του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., αφού σε αυτό προκρίνονται οι δύο πρώτοι του ομίλου.
Με την ομάδα του Κεραυνού έπαιξαν : ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γιάννης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ Νίκος, ΓΚΟΛΙΑΣ Αποστόλης, ΒΑΣΔΑΡΗΣ Θάνος, ΤΑΜΠΑΚΑΚΟΣ Δημήτρης, ΑΛΚΟ Κλέντι, ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ Γιάννης, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Βαλάντης, ΔΑΔΑΛΗΣ Βασίλης, ΠΟΡΑΒΟΣ Γιώργος, ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Παναγιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.