dhm. 3Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών

Χορών του Δήμου Γρεβενών, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 σε κέντρο διασκέδασης του Δοξαρά Γρεβενών.

Η υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος Δήμου Γρεβενών κ. Κατερίνα Προκόβα καλωσόρισε μέλη και φίλους του χορευτικού, που πλαισίωσαν την εκδήλωση και δημιούργησαν μια γνήσια παραδοσιακή βραδιά.

dhm. 1Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ που ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού κ. Χρήστο Πέτρου και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Στέργιος Πουρνάρας.

dhm. 2

Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Αλεξάνδρα Παπακωσταντίνου, μέλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών, η οποία κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

dhm. 4Πολλά δώρα κληρώθηκαν από αυθόρμητες προσφορές των μελών και φίλων του χορευτικού μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλέντι πολύ κέφι, χορό και τραγούδια με την καταπληκτική ορχήστρα των Γρεβενιωτών μουσικών: Χρήστο Ντάγκαλα στο τραγούδι, Αλέξη Κασιάρα στο κλαρίνο, Γιάννη Κασιάρα στο Βιολί, Πέτρο Σβώλο στο λαούτο και τον Βαγγέλη Ντόντη στο νταϊρέ.

Και του χρόνου με υγεία!

Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.