μελισσινος

Το νέο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Παύλος Μελισσινός, έπειτα από την αποχώρησή του από την Α.Ε. Ελίμειας.

Έτσι ο 26χρονος επιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες του top-sport.gr θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής στην Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου στα Γρεβενά, αφήνοντας την Ε.Π.Σ. Κοζάνης.

Η νέα ομάδα του Μελισσινού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του Α’ Τοπικού Ε.Π.Σ. Γρεβενών, ενώ την Κυριακή θα διεκδικήσει και το κύπελλο απέναντι στην ιστορική ομάδα του Πυρσού Γρεβενών.

Μάλιστα στην τελικό της Κυριακής ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ο νέος παίχτης του Βατολάκκου, ακόμα και στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Παύλος Μελισσινός δήλωσε στο top-sport.gr: 

Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη μεταγραφή. Επέλεξα να έρθω στην Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου, διότι είναι μία ομάδα με στόχους και δυνατότητες. Την Κυριακή μάλιστα θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Γρεβενών για να διεκδικήσει το τρόπαιο. Εγώ θα βρίσκομαι στην αποστολή και εξαρτάται από τον προπονητή μου αν θα χρησιμοποιηθώ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ!

Τσαρτσιανίδης Χρήστος – top-sport


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.