χορός 3
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου μας, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο «CAPSIS». Πλήθος Γρεβενιωτών της Θεσσαλονίκης καθώς και πολλοί φίλοι του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα που τους απηύθυναν ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ και συμμετείχαν με πολύ κέφι στην κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε, αρχικά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Πάκας, ο οποίος σημείωσε στην ομιλία του την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την παρουσία τόσων πολλών συμπατριωτών μας και κυρίως νέων. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και οι χαιρετισμοί των επισήμων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, ο συμπατριώτης μας βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο συμπατριώτης μας Αρεοπαγίτης Δικαστής κ. Απόστολος Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Χρήστος Πέτρου και πολλοί άλλοι.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης άρχισε με την εξαιρετική δημοτική ορχήστρα του κ. Απόστολου Κασιάρα, η οποία μας «ταξίδευσε» στην ιδιαίτερη πατρίδα μας και μας συγκίνησε με τα τραγούδια της. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε το καταπληκτικό χορευτικό του Συλλόγου μας που με την καθοδήγηση του Γενικού Γραμματέα και ακούραστου χοροδιδασκάλου κ. Σάκη Οικονόμου, ξεσήκωσε με το χορό του όλους τους καλεσμένους.

Τέλος, όλοι οι Γρεβενιώτες χορέψαμε και γλεντήσαμε με την ψυχή μας μέχρι αργά το απόγευμα. Ήταν, ομολογουμένως, η φετινή εκδήλωσή μας, μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, Και του Χρόνου με Υγεία για Όλους! Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

Σύλλoγος Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.