υλοτομ 2
Την Πέμπτη (11-02-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, συνέλαβαν δύο 27χρονους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή της Διποταμίας Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική οριογραμμή, τους δύο αλλοδαπούς να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.
υλοτομ
Οι προαναφερόμενοι που όπως προέκυψε είχαν εισέλθει στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας δρυός περίπου δύο -2- κυβικών μέτρων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) τσεκούρια με ξύλινη λαβή, μία (1) βαριοπούλα, μία (1) σφήνα και ένας (1) ημίονος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.