aladin--1024x453
ΑΛΑΝΤΙΝ: ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Σκηνοθεσία: ΑΡΘΟΥΡ ΜΠΕΝΖΑΚΕΝ
Σενάριο: ΝΤΑΪΒ ΚΟΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΝΤΕΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ
Διάρκεια: 107 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το μαγικό παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μια ξεκαρδιστική υπερπαραγωγή από τη Γαλλία. Οι νέες περιπέτειες του Αλαντίν μας μεταφέρουν στον εξωτικό κόσμο της Βαγδάτης με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, την τεχνολογία, και τη σύγχρονη κουλτούρα. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Kev Adams (Les Profs). Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος Khalid μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες για να κλέψουν ό,τι μπορούν από ένα εμπορικό κέντρο. Ο Sam όμως πέφτει πάνω σε κάτι παιδιά που δεν τον αφή- νουν ήσυχο και αναγκάζεται να τους πει την ιστορία του Aladin, τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει ένα ταξίδι από τη Βαγδάτη, όπου ο λαός υποφέρει από την τυραννία του φοβερού Vizir. Θα μπορέσει ο νεαρός κλέφτης Aladin, με τη βοήθεια του τζίνι, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Vizir, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Η απάντηση είναι φυσικά ναι. Αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Δείτε το trailer:

tain
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Σκηνοθεσία: ΛΕΝΝΙ ΑΜΠΡΑΧΑΜΣΟΝ
Σενάριο: ΕΜΜΑ ΝΤΟΝΑΧΙΟΥ
Ηθοποιοί: ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΜΕΙΣΙ, ΤΖΟΑΝ ΑΛΕΝ, ΜΠΡΙ ΛΑΡΣΟΝ
Διάρκεια: 118 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΙΡΛΑΝΔΙΑ & ΚΑΝΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και “τα ξέρει όλα”. Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.

Δείτε το trailer:

Mέρες και ώρες προβολής:
kin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.