Εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε στην Κατακάλη Γρεβενών – Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κοζάνη – Σύλληψη 30χρονου στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών

αυτοκινητο αστυνομια
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών εξιχνιάστηκε κλοπή που διαπράχθηκε στην Κατακάλη Γρεβενών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού για κλοπή που διαπράχθηκε την 10-12-2015 σε σπίτι ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην Κατακάλη Γρεβενών και από το οποίο αφαιρέθηκαν διάφορα τιμαλφή καθώς και το χρηματικό ποσό των ενενήντα ευρώ (90€).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομα τυχερά παίγνια στην Κοζάνη

Χθες (09-02-2016) το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν δύο 24χρονους ημεδαπούς, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων στην Κοζάνη, διαπιστώθηκε ότι ο έτερος συλληφθείς ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• έξι -6- ηλεκτρονικοί υπολογιστές και
• τρεις -3- εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης (usb).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Σύλληψη 30χρονου στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών

Χθες (09-02-2016) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν έναν 30χρονο  για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 30χρονος και τον οποίο προσπάθησε να αποφύγει, βρέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) βάρους 10,36 γραμμαρίων.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.