Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χρυσοβελώνη: Αν οι αγρότες επιδιώκουν να ρίξουν την κυβέρνηση δεν θα τα καταφέρουν

8 Φεβρουαρίου, 2016 by Σταματίνα

ÁÈÇÍÁ-ÁÑÅÉÏÓ ÐÁÃÏÓ- ÊÁÔÁÈÅÓÇ ÌÁÑÔÕÑÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ×ÑÕÓÇ ÁÕÃÇ// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ ÂÏÕËÅÕÔÅÓ ÔÙÍ ÁÍÅÎÁÑÔÇÔÙÍ ÅËÇÍÙÍ (ÁÍÅË) ÍÏÔÇÓ ÌÁÑÉÁÓ ,×ÑÕÓÏÕËÁ ÃÉÁÔÁÃÁÍÁ, ÌÁÑÉÁ ×ÑÕÓÏÂÅËÙÍÇ.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Αμφιβολίες για την “αθωότητα” των συνεχιζόμενων δυναμικών κινητοποιήσεων των αγροτών, από τη στιγμή που αρνούνται το διάλογο και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, εκφράζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπογραμμίζοντας ότι αν σκοπεύουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση δεν θα τα καταφέρουν.

“Οι αγρότες δεν προσέρχονται στο διάλογο και εμένα αυτό μου γεννά πάρα πολλές αμφιβολίες και υποψίες ως προς την αθωότητα, αν μπορώ να το πω έτσι, των κινητοποιήσεων” είπε η κ. Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Υπενθύμισε, ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν συνηθισμένο να καλεί ο πρωθυπουργός σε διάλογο τους αγρότες, είπε ότι άλλοι επαγγελματικοί κλάδοι προσέτρεξαν στο διάλογο, ενώ οι αγρότες -όπως υπογράμμισε- κλήθηκαν, αλλά αρνούνται να παραστούν ακόμα και στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.


“Τι επιδιώκουν οι αγρότες; να ρίξουν την κυβέρνηση; Ε, δεν θα τα καταφέρουν” είπε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσοβελώνη, ενώ σε ερώτηση ποια από τα αιτήματα των αγροτών θα μπορούσε να ικανοποιήσει η κυβέρνηση, επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός έχει “πάντα την πόρτα ανοιχτή” και χαρακτήρισε αναγκαία την έναρξη διαλόγου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

“Είναι δικαίωμα τους καθενός να κάνει κινητοποιήσεις και πορείες, αλλά από ‘κει και πέρα ας έρθουμε λίγο στα πραγματικά δεδομένα. Θα πρέπει και οι αγρότες να λογικευτούν και να αποδείξουν ότι πραγματικά δεν επιδιώκουν κάτι άλλο” είπε.

Στο μεταξύ, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, (με τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News) για το ενδεχόμενο διενέργειας εκλογών, η κ. Χρυσοβελώνη επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να εκβιάζεται συνεχώς από τους δανειστές και ότι στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Υπενθύμισε, όμως, ότι ο κ. Καμμένος στην ίδια συνέντευξη αναφέρει ότι έγιναν πρόσφατα εκλογές, ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε και ότι εκτός απροόπτου εκλογές θα ξαναγίνουν το 2019.

 

ethnos

This entry was posted on Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2016 at 15:19 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply