police-allemande_0

Ενας ιρακινός μετανάστης παραδέχτηκε ότι βίασε αγόρι 10 ετών σε πισίνα της Βιέννης τόσο άγρια που το παιδί χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Οι ερευνητής της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο άντρας ηλικίας 20 ετών μπήκε στην Αυστρία στις 13 Σεπτεμβρίου από την οδό των Βαλκανίων.

Στις 2 Δεκεμβρίου 2015 επιτέθηκε με βίαιο τρόπο στο παιδί και το έσυρε στα αποδυτήρια του έβγαλε το μαγιό και το βίασε. Το μικρό αγόρι φώναξε αλλά εκείνη τη στιγμή δεν άκουσε κανείς.

Μετά την κτηνώδη επίθεση ο Ιρακινός διασκέδαζε και έκανε βουτειές στην πισίνα. Το νεαρό αγόρι πήγε σε έναν διασώστη και του διηγήθηκε, με δάκρυα στα μάτια, τι του είχε συμβεί. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον Ιρακινό ενώ το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσομείο με σοβαρά τραύματα.

Κατά την ανάκρισή του ο Ιρανός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι επρόκειτο για «άμεση σεξουαλική ανάγκη…»! Πρόσθεσε ότι αναγκάστηκε να επιτεθεί στο παιδί γιατί δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις τους τελευταίους 4 μήνες. «Δεν άντεχα να μην έχω σεξουαλικές σχέσεις, έχω μεγάλες σεξουαλικές ανάγκες» ήταν τα λόγια του.



Όταν τον ρώτησαν αν απαγορεύεται να έχει κάποιος σεξουαλικές σχέσεις με αγόρια 10 ετών στο Ιράν απάντησε «Αυτό το πράγμα απαγορεύεται σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Η αστυνομία κράτησε την υπόθεση κρυφή ως σήμερα. «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε δελτίο τύπου για την υπόθεση» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Βιέννης Johann Golob, «Μόνο όταν μας ρωτούν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα γεγονότα, εμείς δεν τα γνωστοποιούμε μόνοι μας», πρόσθεσε ο στρατηγός Golob.

 

 iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.