richexo708

Η Κίρστεν Ριτς πήρε μια απόφαση ζωής το 2011, η οποία όχι μόνο δεν της βγήκε σε κακό αλλά της έδωσε το δικαίωμα να μετατρέψει το χόμπι της σε επάγγελμα. Παράτησε την σταθερά ανοδική καριέρα της στον οικονομικό τομέα και πλέον πληρώνεται από μεγάλα brands για να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Το 2011, η 27χρονη ένιωσε πως η καθημερινότητά της δεν την έκανε ευτυχισμένη. Αποφάσισε να παραιτηθεί από την πολυεθνική στην οποία εργαζόταν και δημιούργησε ένα blog με τίτλο «The Blond Abroad», στο οποίο ξεκίνησε να γράφει με κάθε λεπτομέρεια τις περιπέτειές της από τα πρώτα ταξίδια που έκανε.

Δημιούργησε παράλληλα ένα λογαριασμό στο instagram όπου έφτασε πλέον στο σημείο να έχει 120.000 followers. Αυτός ήταν και ο λόγος που μεγάλα brands την πλησίασαν και πλέον την πληρώνουν προκειμένου η Ριτς να ταξιδεύει σε συγκεκριμένα μέρη, να μένει σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και να χρησιμοποιεί συγκεκριμένα προϊόντα.

Ένα από τα πρώτα της ταξίδια ήταν στο Πουέρτο Ρίκο, το καλοκαίρι του 2011 ενώ βρέθηκε και στις ακτές της Κροατίας.

Την Πρωτοχρονιά γιόρτασε το 50ο ταξίδι της, στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου πήρε μαζί και τη μητέρα της, η οποία δεν είχε κάνει ποτέ ταξίδι στο εξωτερικό.

Κι αν η ζωή της μοιάζει παραμυθένια, η ίδια παραδέχεται πως τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα αφού έπρεπε να βελτιώνει το blog της διαρκώς ώστε να βρει το δρόμο της επιτυχίας.

Πάντως η ζωή της, όσο και αν έχει γεμίσει από λάμψη, έχει ένα κενό σύμφωνα με την 23χρονη. «Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να κάνω σχέση. Πρέπει να ταξιδεύω διαρκώς μόνη μου, οπότε δεν θα ήταν και το πιο ευχάριστο στον άλλον, να τον αφήνω πίσω», ανέφερε με παράπονο η Ριτς.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.