coffe-7080

Είστε λάτρης του καφέ, αλλά υπάρχουν φορές που η γεύση του δεν σας ικανοποιεί ή που σας φαίνεται λίγο περίεργη. Μία από αυτές, όπως εξηγεί μία δημοσιογράφος του Refinery 29, είναι όταν βρίσκεστε στο αεροπλάνο.

Εκεί ο καφές έχει την γεύση στάχτης από τσιγάρο, που έχει μουλιάσει μέσα σε χλιαρό νερό, ενώ και η ένταση της καφεΐνης είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με το Refinery 29, σε ορισμένους σταθμούς, οι υπάλληλοι δεν έχουν κάποιο ισχυρό κίνητρο ώστε να καθαρίσουν το δοχείο του καφέ κάθε πρωί, ενώ ακόμα και αν το θέλουν, δεν έχουν όσα χρειάζεται για να το κάνουν. Αυτό μάλιστα το έχουν επιβεβαιώσει και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.



Από την άλλη, αρκετές ήταν οι φορές στο παρελθόν που οι αεροπορικές έχουν εκτεθεί για τον τρόπο που χειρίζονται τους καφέδες. Σε μία περίπτωση μάλιστα, το 2013, ανακαλύφθηκε ότι τα αεροδρόμια του Ντάλας χρησιμοποιούσαν «βρώμικα γεμάτα μούχλα δοχεία τα οποία περιείχαν βακτήρια όπως κολοβακτηρίδια και E. Coli».

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.