dabid 2

Το Σάββατο 30-1-2016 κατὰ τὴν εορτὴ των Τριών Ιεραρχών ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβὶδ ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών.

Κατόπιν, ως Πρόεδρος των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου & Μαργαρίτη Βρέντζιου», «Νικολάου & Κούκας Κωνσταντινίδη», προέστη στὴν τελετὴ βραβεύσεως των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξεως Δημοτικών Σχολείων της πόλεως καί των Γυμνασίων καὶ των Λυκείων του Νομού Γρεβενών, σχολικού έτους 2014-2015, στὸ ανακαινισμένο Πνευματικὸ Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.
Συντονίζει ο Πάτερ Στάθης:

Παρουσία των τοπικών αρχών, στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς και παιδιά, βραβευτήκαν 41 μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με το ποσό των 250 ευρώ και 16 μαθητές Δημοτικών Σχολείων με το ποσό των 200 ευρώ.

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών στον χαιρετισμό του υπογράμμισε την ξεχωριστή αξία του εκπαιδευτικού και θύμισε τη σημασία των ευεργετών στην τοπική μας ιστορία.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ:



Δείτε εικόνες:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.