george708_1

Υπάρχουν αυτοί που με μια έξυπνη επιχείρηση κατάφεραν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι. Αυτοί που έλαβαν ένα χαρτοφυλάκιο από τους γονείς τους και εκτόξευσαν μια εταιρεία. Είναι όμως και κάποια παιδιά που γεννήθηκαν στα δισεκατομμύρια. Οπως ακριβώς συνέβη με τον γιο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Τζορτζ Αλεξάντερ δεν έχει κλείσει ακόμα το 2ο έτος της ηλικίας του κι όμως αποτελεί το πιο πλούσιο παιδί του πλανήτη. Ο γιος του πριγκιπικού ζεύγους, είναι στην 3η θέση της διαδοχής κάτι που σημαίνει ότι η περιουσία κάποια στιγμή του παλατιού θα περάσει στα δικά του χέρια.

Ο θρόνος θα δώσει στον μικρό, περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία έχει αυτή την στιγμή στην περιουσία της η βασίλισσα Ελισάβετ ενώ κάθε χρόνο μετά την ενηλικίωσή του θα λαμβάνει σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες της καθημερινότητάς του.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.