Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Χρήστος Μπγιάλας από το «μπλόκο» των αγροτών: «Δεν θα έρθουν στην Βουλή αυτά που συζητιούνται»… (εικόνες + video)

23 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

αγροτες 4
Στο «μπλοκο» των αγροτών του Νομού, βρέθηκε το Σάββατο, ο Βουλευτής Γρεβενών Χρήστος Μπγιάλας, όπου άκουσε τα αιτήματα των αγροτών.

Ο ίδιος δήλωσε γνώστης των αιτημάτων των αγροτών σημειώνοντας ότι «αυτά που μεταδίδουν τα κανάλια δεν είναι αλήθεια αφού βρισκόμαστε σε συνεχή «πόλεμο» μαζί τους για τις άδειες λειτουργίας τους. Αυτά που θα έρθουν στην βουλή δεν θα είναι αυτά που συζητιούνται»…

Τρακτέρ και αγροτικά σε … θέση μάχης:

Ήταν μία από τις σπάνιες φορές, όπου αγρότες υποδέχονται μέσα σε ήπιο κλίμα κυβερνητικό βουλευτή, όπου αφού κατέθεσαν τις διαφωνίες τους για το (όποιο) νομοσχέδιο έρθει στη βουλή ζήτησαν από τον ίδιο να το καταψηφίσει, διαφορετικά ο κλάδος τους θα οδηγηθεί σε αφανισμό…

Δείτε όλη την συζήτηση που ακολούθησε:Εικόνες:

This entry was posted on Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2016 at 18:49 and is filed under Grevenatv, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply