megan-8-708

Εδώ και λίγο καιρό στα βρετανικά βιβλιοπωλεία κυκλοφορεί ένα βιβλίο μιας νεαρής η οποία στα 14 της, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα έμπλεξε με έναν Αλβανό ο οποίος την πούλησε ως σκλάβα του σεξ.

Η 25χρονη σήμερα Μέγκαν Στίβενς αναγκάστηκε να δουλεύει ως πόρνη επί έξι χρόνια, συχνά συνευρισκόταν με περισσότερους από 50 άνδρες την ημέρα, ενώ όπως η ίδια αναφέρει υπήρξε ημέρα που αναγκάστηκε να έρθει σε επαφή με 110 άνδρες σε 22 ώρες

Η Μέγκαν η οποία δεν αποκαλύπτει το πού ακριβώς βρίσκεται σήμερα υπό το φόβο ότι θα την ανακαλύψουν οι άνθρωποι που την εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια έγραψε όλα όσα έζησε στο βιβλίο Bought & Sold.



Οι διακινητές πωλούσαν ο ένας στον άλλον την Μέγκαν και την ανάγκαζαν, κατά τη διάρκεια αυτών των 6,5 χρόνων είτε να εκδίδεται στο δρόμο, είτε σε οίκους ανοχής. Το μαρτύριό της τελείωσε το 2009 όταν κατάφερε να δραπετεύσει…

Η 25χρονη, η οποία τώρα περιμένει το πρώτο της παιδάκι, μιλώντας στο Femail, είπε: «Οταν σκέφτομαι όσα πέρασα νιώθω θυμό και θλίψη. Πίστευα ότι ήμουν ένα τίποτα και ότι δεν υπήρχε καν το ενδεχόμενο να έχω επιλογή για το παραμικρό. Είχα συνηθίσει να είμαι μαριονέτα, είχα ξεχάσει το πώς είναι να σκέφτεσαι».

Η Μέγκαν, ωστόσο, παραδέχεται ότι τα προβλήματά της άρχισαν πολύ νωρίτερα πριν το μοιραίο ταξίδι στην Ελλάδα με τη μητέρα της.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 4 ετών. Και οι δυο τους ήταν αλκοολικοί.

Πώς ξεκίνησε η απίστευτη ιστορία της Μέγκαν 

Οταν η Μέγκαν έφθασε τα 14 πήγε για διακοπές με την μητέρα της σε παραθαλάσσια πόλη της Ελλάδας. Εκεί συνάντησε σε ένα μπαρ έναν Αλβανό, τον Τζακ.

Η 25χρονη παραδέχεται ότι ένιωθε απελπισμένα, τότε, την ανάγκη να αγαπηθεί και για αυτό… γοητεύτηκε από την προσοχή που της έδειξε ο Αλβανός. Και αν στην μητέρα της δεν άρεσε ιδιαίτερα ο 22χρονος Τζακ με το ψυχρό και σκληρό βλέμμα, της επέτρεπε να περνά ώρα μαζί του, καθώς εκείνη ζούσε το δικό της ειδύλλιο με τον ιδιοκτήτη του μπαρ όπου σύχναζαν, τον Νίκο.

Η Μέγκαν υποστηρίζει ότι η μητέρα της, τότε, δεν λειτούργησε τόσο προστατευτικά όσο έπρεπε. Δεν ήταν σε θέση να το πράξει. «Οτι συνέβη ήταν δικό μου λάθος. Αρχισα να εξαρτώμαι από εκείνον και πρακτικά και συναισθηματικά. Και όταν οι προγραμματισμένες μας διακοπές με την μητεα μου έφθαναν στο τέλος τους, κατάφερα να την πείσω να μείνουμε περισσότερο για να είμαστε κοντά στους φίλους μας».

Οταν ο Αλβανός την έβαλε να χορέψει τόπλες σε μπαρ

Τις επόμενες ημέρες ο Τζακ πούλησε έρωτα στην Μέγκαν και της είπε ότι η μητέρα του πάσχει από καρκίνο του θυροειδούς και ότι δεν είχε λεφτά να πληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις. Την πήρε, μάλιστα, μαζί του στην Αθήνα. Εκεί κατάφερε με τον καιρό να την πείσει να πιάσει δουλειά ως χορεύτρια σε μπαρ, πείθοντάς την ότι θα χρειαζόταν να το κάνει για λίγο για να μπορέσουν να πληρώσουν τις εξετάσεις της μητέρα του.

«Μισούσα κάθε λεπτό που χρειαζόταν να χορέψω στο μπαρ. Δεν μπορούσα να κοιτάζω καν τα πρόσωπα των ανδρών που ήταν γύρω μου», θυμάται σήμερα η Μέγκαν. Εξομολογείται, όμως, ότι αισθανόταν σαν ηρωίδα για το γεγονός ότι βοηθούσε τον Τζακ να σώσει τη ζωή της μητέρας του.

Και όταν η μητέρα της έφυγε τελικά για τη Βρετανία, η Μέγκαν την έπεισε να μείνει και άλλο στην Ελλάδα, μαζί με τον Τζακ.

Ο Λεόν, ο δικηγόρος και το μικρό δωματιάκι
Δύο εβδομάδες αργότερα, ο Τζακ την πήγε για φαγητό σε ένα μαγαζί όπου τους περίμενε ο Λεόν. Κάνοντας τις συστάσεις, της είπε: «Αυτός είναι πλέον το νέο σου αφεντικό». Αμέσως πήρε από τον Λεόν ένα πακέτο χαρτονομίσματα και λίγο αργότερα η ίδια κατάλαβε ότι αυτός ο άνδρας που μόλις γνώρισε, ουσιαστικά είχε αγοράσει ένα μερίδιο αυτής.

«Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ο Λεόν είναι αν έχω καταλάβει τι θα κάνω και αν είμαι χαρούμενη για αυτό. Στη συνέχεια έκλεισε το μάτι στον Τζακ ο οποίος με πήρε και με πήγε στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου. Ηταν ένα δικηγορικό γραφείο. Με πέταξε σε ένα μικρό δωμάτια στο οποίο υπήρχε ένα κρεβάτι και μια κάμερα σε ένα τρίποδο. Ημουν τόσο φοβισμένη, είχα πεισθεί ότι θα με σκότωναν, που κουλουριάστηκα σαν φοβισμένο ζώο και άρχισα να βγάζω κραυγές υποταγής. Ημουν τόσο σοκαρισμένη που δεν σκεφτόμουν τίποτα. Μπήκε μέσα ένα άγνωστος, με πέταξε με την πλάτη κάτω, μου έβγαλε τη φούστα, κατέβασε το παντελόνι του και έπεσε πάνω μου. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος, πονούσα τόσο που δεν μπορούσα ούτε να κλάψω».

Ο δικηγόρος έκανε σεξ μαζί της ξανά πριν της πετάξει ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.

«Περίμενα ότι ο Τζακ θα έχει σοκαριστεί με ότι συνέβη», λέει τώρα η η 25χρονη. Φυσικά, δεν συνέβη, όμως, κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, δεν ήταν καθόλου σοκαρισμένος. Της ζήτησε, όμως, συγνώμη και της υποσχέθηκε ότι αυτό δεν θα γίνεται για πολύ και ότι σύντομα θα έχουν λεφτά για να κάνουν μαζί οικογένεια, να αγοράσουν σπίτι και αυτοκίνητο.

Η απίστευτη εξομολόγηση της 25χρονης
«Ημουν τόσο συγχυσμένη που πίστευα ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μου και όντως θα γίνουν όλα όπως μου λέει. Ξαφνικά, όμως, λίγα λεπτά αργότερα ήταν σαν να ξύπνησα. Αρχισα να ουρλιάζω και να ζητάω να μιλήσω με την μητέρα μου. Ο Τζακ δεν μου το επέτρεψε. Με πήρε με τη μηχανή του και με πήγε στην άλλη πλευρά της πόλης. Εκεί του είπα ότι δεν μπορούσα να κάνω όλα όσα μου ζητούσε. Του ζήτησα ξανά να μιλήσω με την μητέρα μου. Τότε με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε στο έδαφος και άρχισε να με κλωτσάει. Μου πέταξε μια πέτρα στα μάτια. Στη συνέχεια με παράτησε στο βουνό και με άφησε εκεί, μόνη, τη νύχτα. Για ώρες. Επέστρεψε κάποια στιγμή και μου είπε ότι μετάνιωσε που με χτύπησε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πάντα άλλαξαν. Τον φοβόμουν, αλλά εξαρτιόμουν και από εκείνον. Ημουν εξαρτημένη πρακτικά και συναισθηματικά. Δυο ημέρες μετά με ξαναπήγε στον δικηγόρο. Αρχισα να δουλεύω σαν πόρνη. Πήγαινα από το ένα ξενοδοχείο στο άλλο και έκανα καθημερινά σεξ με 8 με 10 άνδρες. Εκείνη την περίοδο άρχισα να κάνω σεξ και με τον Τζακ. Η διάθεσή του ήταν απρόβλεπτη και με χτυπούσε χωρίς λόγο.Μια μέρα μου πέταξε μια κανάτα με νερό στο κεφάλι και άρχισε να με φτύνει μέσα σε ένα εστιατόριο. Με βασάνιζε μιλώντας για τη μητέρα μου και τι ήθελε να της κάνει σεξουαλικά. Μετά ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος. Ο Τζακ με κλώτσησε στο στομάχι, απέβαλα. Η σωματική βία συνεχίστηκε και δεν περνούσε ούτε μέρα που να μην με χαστουκίζει και να μην με σέρνει σε όλο το δωμάτιο από τα μαλλιά», περιγράφει η Μέγκαν στο βιβλίο της.

Αφού έμεινε έξι μήνες στην Αθήνα και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ιταλία, που εργάστηκε ως πόρνη στους δρόμους, ο Τζακ πήγε την Μέγκαν στους γονείς του στην Αλβανία. Την άφησε με έναν Αλβανό τον Ελέκ ο οποίος την έβαλε να δουλεύει σε έναν οίκο ανοχής, όπου οι άνδρες έδιναν 20 ευρώ για να περάσουν πέντε λεπτά μαζί της. Την πρώτη νύχτα στον οίκο ανοχής ήρθε σε επαφή με πάνω από 50 πελάτες. Ο καιρός περνούσε και οι νύχτες στον οίκο ανοχής ήταν πάντα ίδιες: Η Μέγκαν περνούσε τις βραδιές της με πάνω από 50 πελάτες την ημέρα. Μια ημέρα μάλιστα σε 22 ώρες συνευρέθηκε με 110 άνδρες.

Ο Ελεκ τελικά πούλησε την Μέγκαν σε άλλον νταβατζή, ονόματι Κριστόφ και η νεαρή συνέχισε να δουλεύει σε οίκους ανοχής. Στη μητέρα της, όταν μιλούσαν στο τηλέφωνο, παρίστανε ότι ήταν όλα καλά. Ο νταβατζής της την ανάγκαζε να της στέλνει χαρούμενες και όμορφες φωτογραφίες της στις οποίες παρίστανε ότι εργαζόταν σε ένα καφενείο.

Πώς γλίτωσε μετά από 6 χρόνια
Από την κούραση αλλά και τη σύφιλη που κόλλησε καθώς ερχόταν σε ερωτική επαφή με τους πελάτες της χωρίς να παίρνει προφυλάξεις (λαμβάνοντας επιπλέον χρήματα), κόλλησε σύφιλη, ενώ λίγο αργότερα, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τους δουλεμπόρους της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Πέρασε τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όπου κέρδισε την εμπιστοσύνη του προσωπικού το οποίο την έφερε σε επαφή με την μητέρα της. Και κάπως έτσι σώθηκε… Επέστρεψε στη Βρετανία και μετά από μια μακρά δύσκολη περίοδο, όπου έπινε και ένιωθε ότι δεν υπάρχει αύριο κατάφερε, τελικά, να πάρει τα επάνω της και να πιάσει τη ζωή της από την αρχή. Μεταξύ άλλων έγραψε και αυτό το βιβλίο για τη ζωή της, που μόλις κυκλοφόρησε.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.