pamela.19.1.708

Μία φωτογραφία, από τη στιγμή που η Πάμελα Αντερσον βγαίνει από τη συνεδρίαση στο γαλλικό κοινοβούλιο, «μιλά» από μόνη της για την… ταραχή που προκάλεσε η ηθοποιός στους βουλευτές της χώρας.

Λογικά, το καρδιοχτύπι τους δεν οφειλόταν στις βάναυσες πρακτικές με τις οποίες φτιάχνεται το φουά γκρα. Αλλά- όπως προδίδει και η επίμαχη φωτογραφία στην οποία το βλέμμα τριών ανδρών είναι καρφωμένο πάνω της, με τον έναν τους να… δαγκώνεται- η ταραχή των Γάλλων βουλευτών οφειλόταν στην ίδια την παρουσία της Πάμελα Αντερσον εκεί και ίσως στη σιθρού μπλούζα της και την pencil φούστα της.

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη από το Baywatch, τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη για τα δικαιώματα των ζώων. Αυτή η δράση της ήταν και ο λόγος που το ίδρυμα της Μπριζίτ Μπαρντό και μία βουλευτής των Πρασίνων κάλεσαν την Αντερσον να μιλήσει στο γαλλικό κοινοβούλιο ενάντια στις πρακτικές παρασκευής του φουά γκρα, που απαιτεί την καταναγκαστική σίτιση των ζώων.

Η Αντερσον κάλεσε τους βουλευτές να «προχωρήσουν πέρα από τη βαρβαρότητα και την άγνοια» και να απαγορεύσουν την επίμαχη πρακτική. Στη συνέχεια, μίλησε σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε φωτογραφίες από αυτή τη βάναυση πρακτική.

Το φουά γκρα είναι ιδιαίτερα αγαπητή «λιχουδιά» για τους Γάλλους οι οποίοι το απολαμβάνουν τα Χριστούγεννα και σε άλλες ιδιαίτερες περιστάσεις. Παράλληλα, η χώρα παράγει το 75% του φουά γκρα που καταναλώνεται σε όλο τον κόσμο και το 2014 εξήγαγε 4.934 τόνους του προϊόντος.

Αυτός και όχι μόνο ήταν ο λόγος που πολλοί Γάλλοι βουλευτές αντέδρασαν στην πρόσκληση της Αντερσον, καθώς δεν μπορούσαν να αποδεχθούν την παρουσία ενός πρώην μοντέλου του Playboy σε συνεδρίαση του κοινοβουλίου.

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.