αγροτες γρεβενα 3Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου υπό το φως του πρώτου μεγάλου χθεσινού κύματος με μπλόκα σε δεκάδες σημεία της επικράτειας.

Στα Γρεβενά σήμερα στις 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συναποφασίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νομού για τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ ήδη τα τρακτέρ είναι παραταγμένα μπροστά από το κτίριο του Διοικητηρίου Γρεβενών.
Στις κινητοποιήσεις των αγροτών, συμμετέχουν εκτός από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γρεβενών, και ο Σύλλογος Αγροθεριζοαλωνιστών αλλά και ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων ΠΕ Γρεβενών «Πρωτοβουλία» .

Σύμφωνα με το Mega, στη Θεσσαλονίκη και στο μπλόκο της Χαλκηδόνας, οι αγρότες βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης με περισσότερα από 300 τρακτέρ ενώ στην Εγνατία οδό και στο ύψος των Κερδυλίων ο δρόμος έχει κλείσει επ’ αόριστον από χθες το μεσημέρι ενώ οι αγρότες λένε ότι θέλουν να αποκλείσουν τα τελωνεία σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.

Στον Έβρο σκοπεύουν να αποκλείσουν το τελωνείο στις Καστανιές και τους Κήπους, στο Κιλκίς το τελωνείο των Ευζώνων ενώ το Σαββατοκύριακο αγρότες από τη Φλώρινα και την Καστοριά θα μεταβούν στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής κόβοντας κάθε δίοδο προς το εξωτερικό

Στον κόμβο της Νίκαιας ετοιμάζονται να λάβουν θέση από το μεσημέρι εκατοντάδες τρακτέρ φορτηγών από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα μετά τον συντονισμό δράσης των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Χθες μάλιστα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τέθηκε σε καθεστώς “ομηρίας” επί πολλές ώρες από εξαγριωμένους αγρότες στο κτίριο της περιφέρειας Κομοτηνής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.