Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην τελική ευθεία το Χωροταξικό της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (εικόνες)

21 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

περιφερ2
Παρουσιάστηκε σε σύσκεψη στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

το πρωί της Πέμπτης από τη μελετητική ομάδα το σχέδιο της υπουργικής απόφασης για το Χωροταξικό Σχέδιο της Δυτικής Μακεδονίας.

περιφερ3

Στη σύσκεψη που κάλεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, συμμετείχαν οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι αντιπεριφερειάρχες των Π.Ε., οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες, ο εκτελεστικός γραμματέας, ο γεν. διευθυντής της ΑΝΚΟ και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το σχέδιο της υπουργικής απόφασης που ήταν αποτέλεσμα ευρείας διαβούλευσης των φορέων της περιοχής, υιοθετεί σχεδόν στο σύνολό τους τις προτάσεις, επισημάνεις και παρατηρήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ μερικά ζητήματα που τέθηκαν επί τόπου θα ενταχθούν στο τελικό κείμενο κι εντός μιας εβδομάδας θα διατυπωθεί η τελική συμπληρωματική πρόταση της Περιφέρειας.
περιφερ1

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2016 at 23:03 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply