Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μια ωραία Ολλανδέζα έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Παπανδρέου

21 Ιανουαρίου, 2016 by Χρήστος Μίμης

παπανδρεουΜια Ολλανδέζα έχει… πάρει τα μυαλά του Γιώργου Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός όχι μόνο παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Άντα αλλά έχει φύγει και από το Καστρί και μένει σε σπίτι στο Μαραθώνα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης, γνώρισε την Ολλανδέζα που του έκλεψε την καρδιά στη Σκιάθο.

Και μετά από αυτή τη γνωριμία αποφάσισε να χωρίσει από τη σύζυγό του Άντα, η οποία παραμένει στο σπίτι τους στο Καστρί.
Ο πρώην πρωθυπουργός είναι έντονα δυσαρεστημένος από τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή, είναι πρόσφατο εκείνο για τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου και όταν συνεργάτες του τον προέτρεψαν να μιλήσει καθώς οι φήμες οργίαζαν (τον εμφάνιζαν ζευγάρι με τη γυμνάστριά του -η οποία είναι καλή φίλη της πρώην συζύγου του- ή ακόμα και με Ελληνίδα υπάλληλο του ΟΗΕ) εκείνος απάντησε εκνευρισμένος:

«Μην ασχολείστε, δεν θέλω ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή».
Όμως οι συνεργάτες του αλλά και ο οικογενειακός του κύκλος επιμένουν να τον συμβουλεύουν να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όταν γυρίσει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται με τη νέα του σύντροφο.

ΒΗΜΑτοδότης

This entry was posted on Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2016 at 13:37 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply