psixidoustokas708

Έξω από τα δόντια μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου, τόσο για τον Μπάμπη Στόκα, τις επαγγελματικές επιλογές του και τον χωρισμό τους, όσο και για τη γνωριμία και τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Μιλώντας στην κάμερα των «Αποκαλυπτικών», είπε αρχικά για τη συνεργασία του Μπάμπη Στόκα με τον Γιώργο Σαμπάνη: «Του είπα “Μπαμπίνο θα σε κράξω! Να το ξέρεις”. Ο Μπάμπης, όλα αυτά τα χρόνια και σε όλη τη διάρκεια του γάμου μας ήταν κόλαφος απέναντι στη δημοσιογραφία την οποία εγώ υπηρετώ, στον τρόπο με τον οποίο εγώ διασκεδάζω. Τον είδα να βρίσκεται σε χώρους που υπήρχαν γαρίφαλα κι εκεί μου το μπουμπούνισε που κάνει συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη. Ως lifestyle δημοσιογράφος δεν θα απολογηθώ σε κανέναν γι’ αυτά που γράφω. Θεωρώ ότι είναι φάουλ του».



Οσο για τον χωρισμό της, αλλά και για τον νέο σύντροφό της Δημήτρη Κοργιαλά, ανέφερε: «Ο Μπάμπης είναι ένας καλλιτέχνης που έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Εγώ προέρχομαι από ένα περιβάλλον πολύ δεμένο, μια οικογένεια που περνάει μαζί τις γιορτές. Μου έλειπε πάρα πολύ. Όλα αυτά έφεραν διαχρονικά την απόσταση. Τον Δημήτρη τον γούσταρα γενικά σαν καλλιτέχνη. Ήξερα ότι είναι μόνος του. Ήμασταν για θέμα στον Πλούταρχο και μου λέει ο οπερατέρ μου “δεν πάμε να πιούμε ένα ποτό;”. Και ήταν ο Κοργιαλάς και μου κάνει μια πλακίτσα… Ο καφές σου έχει κρυώσει – γιατί είναι μεγάλο αλητάκι. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Απλά, υπάρχει ένα μεσοδιάστημα, ειδικά όταν με τον άλλον είσαι καλά, που δεν ανακοινώνεις. Εγώ αυτό το διάστημα το έζησα με τον Μπάμπη κοντά στον χρόνο, αλλά δεν είχε ακόμα δημοσιοποιηθεί ο χωρισμός του Δημήτρη. Και είχα πει “δεν θέλω να ξαναμπλέξω με τραγουδιστή ποτέ”. Με τον Μπάμπη είχα βαρεθεί τον καναπέ. Ο Δημήτρης είναι σαν εμένα, αν δεν είναι στο μπαρ του αρέσει να χορεύουμε. Νιώθω καμιά φορά ότι γύρισα στα 17»…

Λιάγκας: «Είναι θλιβερό. Είναι αγενές. Βγαίνουν δημόσια και ξεκατινιάζονται»
Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφεραν τα όσα είπε η Φωτεινή Ψυχίδου για τον Μπάμπη Στόκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε δηκτικά: «Θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό είναι θλιβερό και θα πω γιατί. Εγώ σέβομαι την άποψη της Φωτεινής, που είναι και συνάδελφος και ξέρω ότι είναι και πολύ εργατική, όμως πρέπει κάποιος να της μιλήσει κάποιος για τη γνωστή ρήση “τα εν οίκω μη εν δήμω”. Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο, είναι τουλάχιστον αγενές να βγαίνεις και να λες ότι με τον παλιό ήμουν στον καναπέ, ενώ με τον καινούργιο βγαίνουμε και χορεύουμε και λοιπά… Αλλά δεν μπορείς αφού έχεις χωρίσει να βγαίνεις και να τον αδειάζεις και σε προσωπικό επίπεδο. Βγαίνουν δημόσια και ξεκατινιάζονται».

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.